Ταξίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης σε Παρίσι και Μαδρίτη

Το Aktina Travel Group δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν το ταξίδι τους στο Παρίσι και τη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν δύο σπουδαία παιχνίδια στην EuroLeague.

Για ακόμα μία χρονιά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την ομάδα τους σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, μετά το ταξίδι στο Βερολίνο, το Aktina Travel Group δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να ζήσει τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού με τους πρωταθλητές Ευρώπης, να βρεθεί τόσο στο Παρίσι όσο και τη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρί (15/10) και τη Ρεάλ (17/10) στην πρώτη διπλή αγωνιστική της EuroLeague, με την πτήση τσάρτερ που θα μεταφέρει την ομάδα να… πρασινίζει για μία ακόμα φορά. Μιας και οι φίλοι του «τριφυλλιού» από την περσινή σεζόν έχουν δώσει δυναμικό παρών σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την ομάδα μας σε διπλό προορισμό, μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού μας συνεργάτη, Aktina Travel Group.

Η πινέζα στον χάρτη μεταφέρεται σε Παρίσι και Μαδρίτη (14 με 18 Οκτωβρίου). Ταξιδέψτε στο πλευρό του Επτάστερου για τους επερχόμενους αγώνες με Paris Basketball (15/10, 21:30) και Real Madrid (17/10, 21:45), στην πρώτη «διπλή» εβδομάδα της EuroLeague, και δώστε δύναμη με τη φωνή σας!

Το πακέτο του ταξιδιού με τους δύο προορισμούς, έχει κόστος 1.150€ σε δίκλινο δωμάτιο και 1.400€ σε μονόκλινο και σε αυτό περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι φόροι αεροδρομίου, η διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης!

Κλείστε τη θέση σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε με την ομάδα μας στο ίδιο αεροπλάνο με ιδιωτική πτήση!

•Οι τιμές που αναφέρονται ισχύουν ανά άτομο

·Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

·Τηλεφωνικά (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002659 και 6978114517 ή μέσω mail στο [email protected]».

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος...

Η νίκη της εκτόξευσης και η ήττα της επιβεβαίωσης | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για το ντέρμπι της...

Επίσημο: Για δύο χρόνια στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Ομόνοια που...

Βλέπει το Λαμία-Πανσερραϊκός ο Λανουά

Ο Στεφάν Λανουά, πρόεδρος της ΚΕΔ, παρακολουθεί από...