Συμφωνία με Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός – Στην Αθήνα εντός της ημέρας για τις υπογραφές

Νίκος Κώτσης 27.09.2024-12:37

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί προ των πυλών του Ολυμπιακού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους Ερυθρόλευκους και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο. Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονταν πάρα πολλές ομάδες, με την Τζένοα και τη Γουέστ Χαμ να είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Παρά ταύτα το τελευταίο διήμερο Ολυμπιακός και Γιαζιτσί βρήκαν τη φόρμουλα που θ οδηγούσε στη συμφωνία. Και πλέον η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: «Πέταξαν» για τη Ρόδο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (pics)

Όπως προκύπτει από πηγές στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει όλα διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή της Λιλ για πολυετές συμβόλαιο. Με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν πως οι κάτοχοι του Conference League φέρνουν πιθανότατα σήμερα τον Γιαζιτσί στην Ελλάδα, με σκοπό να περάσει από ιατρικές και έργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο αριστεροπόδαρος και ύψους 1.84 μ. Γιαζιτσί επιθετικός μέσος, έχει αξιοσημείωτη καριέρα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Τραμπζονσπόρ (120 ματς, 27 γκολ, 22 ασίστ), με τη Λιλ να ξοδεύει 18.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2019 για να τον αποκτήσει. Με τους Γάλλους κατέγραψε 135 αγώνες 29 γκολ και 15 ασίστ, πέρασε μισή σεζόν ως δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12 ματς, 8 γκολ, 2 ασίστ) και το καλοκαίρι επέλεξε να μείνει ελεύθερος, αναζητώντας την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ολοκληρώνοντας τη σεζόν με τον γαλλικό σύλλογο, με εντυπωσιακούς αριθμούς 42 ματς, 12 γκολ. 4 ασίστ.

Ο Γιάρεμτσουκ, ο Ρέτσος και ο Κωστούλας…

Ο Γιαζιτσί είναι 45 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, έχοντας 4 γκολ και 7 ασίστ απολογισμό. Μάλιστα ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του πρόσφατο Euro που διεξήχθη στη Γερμανία πραγματοποιώντας δύο συμμετοχές.

Subscribe

Related articles

Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο στόπερ, Γουίλιαμ Κλάους, ο Ηρακλής

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γουίλιαμ Κλάους,...

Ποντένσε: «Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη απόφαση μου»

Συνέντευξη στην πορτογαλική «A Bola» παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε.Ο...

Οι κλήσεις της Εθνικής Κύπρου Κ17

Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τις κλήσεις για Εθνική ομάδα...

Super Cup: «Πέταξαν» για τη Ρόδο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (pics)

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων...