Γιώργος Μπαρτζώκας: Χαλαρώνει πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού
Με την αγωνιστική περίοδο να μην έχει ακόμη ξεκινήσει, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εκμεταλλεύεται τον χρόνο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να ανανεώσει τις δυνάμεις του. Η προετοιμασία της ομάδας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, συγκεκριμένα στις 27, οπότε ο έμπειρος τεχνικός φορτίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν.
Διακοπές στη Χίο πριν την επιστροφή στα γήπεδα
Πριν από την έναρξη των προπονήσεων, ο Μπαρτζώκας επέλεξε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Χίου, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του καλοκαιριού. Η επιλογή αυτή του προσφέρει την απαραίτητη ξεκούραση ώστε να επιστρέψει με πλήρη ετοιμότητα για τις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η αφοσίωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Έλληνας προπονητής έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν την εκτίμησή τους. Φωτογραφήθηκαν μαζί του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους για τον άνθρωπο που ηγείται της ομάδας τους.
Σχετικά νέα και εξελίξεις
Εν τω μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις μεταγραφικές εξελίξεις, με ενδιαφέρον να εστιάζεται σε παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Η προετοιμασία αναμένεται να είναι εντατική, καθώς ο Ολυμπιακός στοχεύει σε μια δυναμική παρουσία τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.