Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, τα είπε με Αλμέιδα με σούπερ διάθεση!

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ και μάλιστα παρουσία του ιδιοκτήτη του club που είχε τη δυνατότητα να τα πει ξανά με τον Πελάδο σε εξαιρετικό κλίμα…

Με την επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες και πόσο μάλλον σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς must win, για την ακρίβεια με τεράστια πίεση για επικράτηση, προφανώς και επανήλθε το πολύ καλό κλίμα.

Κάτι που έγινε ακόμη πιο εμφανές, το σούπερ κλίμα, από την παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, ο οποίος μάλιστα ήταν πολύ ευδιάθετος και εμφανώς χαρούμενος από την επικράτηση της ομάδας επί των “πρασίνων” και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, εννοείται πως, ο ιδιοκτήτης του club, συνοδευόμενος από στενό συνεργάτη του, είχε συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα για αρκετή ώρα στο γραφείο του Αργεντινός προπονητή. Σε υπέροχο κλίμα και με εξαιρετική διάθεση τα είπαν οι δύο άνδρες όπως φάνηκε, τόσο από την άφιξη του Ηλιόπουλου και την υποδοχή του από τον Πελάδο, όσο και όταν αποχώρησε από το γραφείο του τεχνικού της Ένωσης.

Να υπενθυμίζουμε εδώ ότι με την επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ είχαμε και πολύ ευχάριστα μαντάτα, με δύο επιστροφές σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, αυτές των Λαμέλα και Μαρσιάλ (ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίδα για τρεις μέρες).

Subscribe

Related articles

Πέταξε για Ελλάδα, με Όρτα-Μπρούμα κόντρα στον Ολυμπιακό η Μπράγκα

Η Μπράγκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το...

Ανέτοιμο το Καυτανζόγλειο, στη Χαλάστρα το Ηρακλής

Ο αγωνιστικός χώρος στο Καυτανζόγλειο δεν είναι έτοιμος...

Ο Αλ Κελαϊφί στηρίζει τον Ενρίκε στο… επεισόδιο με τον Ντεμπελέ

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουίς Ενρίκε δίνει ο Νασέρ...

Μάουρο Καμορανέζι: Για πρώτη φορά ντεμπούτο στον πάγκο με εντός έδρας παιχνίδι

Ο Μάουρο Καμορανέζι θα αποτελέσει - εκτός συγκλονιστικού...

Ορίστηκε να σφυρίξει ματς της League Phase του Europa League ο Παπαπέτρου

Ο διεθνής Έλληνας διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, ορίστηκε να...