Σημεία, στοιχεία που στοίχισαν στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει την αντεπίθεση της Πάφου στο δεύτερο ημίχρονο. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον προυπολογισμό της Πάφου να είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν της ομάδας της Λεμεσού.

Αν και η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, με το προβάδισμα που πήρε επί της Πάφος FC, έχοντας και τη στήριξη των πέντε περίπου χιλιάδων φίλων της, φάνηκε να δείχνει ότι μπορεί να έπαιρνε το τρίποντο σε αυτό το ντέρμπι. Παρόλα αυτά, φάνηκε στο β΄ μέρος, όχι μόνο να μένει από δυνάμεις, αλλά μην μπορεί να βρίσκει αυτές τις ιδανικές λύσεις για να… αντικρούσει, ν’ απαντήσει στις αλλαγές που έγιναν από την αντίπαλο.

Μπήκε ο Ζάζα στον αγωνιστικό χώρο και σα να και γύρισε ο… διακόπτης, όλο το παιχνίδι, προς την πλευρά της Πάφος FC, με την ΑΕΛ να δείχνει ανίκανη για να μπορέσει να σταματήσει την αντεπίθεση για την ανατροπή από την ομάδα του Καρσέδο.

Φάνηκε η διαφορά ποιότητας που υπάρχει στα «οπλοστάσια» των δύο προπονητών, μιας και ο προϋπολογισμός για την Πάφος FC είναι κατά πολύ πιο ψηλός από αυτός της ΑΕΛ.

Επίσης, κάποιοι παίκτες της ΑΕΛ δεν ήταν αυτοί που θα περίμενε και θα ήθελε ο κόουτς, Κρις Κόλμαν, πίσω από τους καλούς αγωνιστικούς τους εαυτούς, λάθη, αδράνεια σε κάποια κρίσιμα χρονικά σημεία, ενώ η απουσία του Τρισκόφσκι φάνηκε επιθετικά, ενώ στοίχισαν και οι αναγκαστικές αλλαγές Μάμα και Τοκού.

Ένα… χελιδόνι, Λεσοβόι που για ακόμη ένα ματς έκανε τη δουλειά του, σκόραρε, δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη για την ΑΕΛ πάντα, καθώς χρειάζεται να έχει και συμπαραστάτες, όχι μόνο για κάποιο διάστημα, αλλά για ολόκληρη τη διάρκεια αγώνα.

Έμεινε .από δυνάμεις η ΑΕΛ, επίσης, προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης, ενώ φάνηκε, επίσης, ότι δεν έχει και το βάθος που έχει η αντίπαλος, όπως δε και η Πάφος FC είναι αρκετά πιο έτοιμη από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, με τα τόσα παιχνίδια που έδωσε και στην Ευρώπη ως τώρα.

Πλέον, η ΑΕΛ πρέπει να αφήσει το συντομότερο πίσω της αυτή την πρώτη φετινή ήττα και να στρέψει βλέμμα στο εκτός έδρας ντέρμπι της Παρασκευής με την Ομόνοια.

Φυσικά, υπάρχει στη… μέση και το αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League με τον Απόλλωνα, όπου την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται η απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με την Ομόνοια, Μάμας και Τρισκόφσκι θα είναι απόντες, ενώ πολύ δύσκολο είναι και το σκηνικό για να προλάβει ο Τοκού. Απών για ακόμη ένα ματς ο Παπαφώτης.

Subscribe

Related articles

Χωρίς τον Πίζι ο ΑΠΟΕΛ με την Πάφο

Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC...

O διαφορετικός Αρης, η ελκυστική Athens Kallithea και οι άλλες ατραξιόν | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης καταπιάνεται με τις ατραξιόν του...

Αναβολή στο Αταλάντα – Κόμο εξαιτίας καταρρακτώδους βροχής

Στο Μπέργκαμο... άνοιξαν οι ουρανοί και η φοβερή...

ΠΑΟΚ, η ομάδα που “ακούει” περισσότερο τον προπονητή της | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την διαφορά ωριμότητας...

Παρελθόν ο Μουσοντά από την Ανόρθωση

Αποχωρεί από την Ανόρθωση ο Σαρλί Μουσοντά, ο...

Ο Ζέλσον αναμένεται να προφυλαχθεί για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λιόν

Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον αναμένεται να προφυλαχθεί για το...

Sold out ανακοίνωσαν οι Τούρκοι για το Γαλατά

Καυτό το «Ali Sami Yen» για την πρεμιέρα...

Στρογγυλοκάθεται μόνη στην κορυφή η Πάφος

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος Α'...