Σεφτές για την Παναχαϊκή, πρώτη ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης Β’

H Παναχαϊκή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 της σεζόν 2024-25, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης Β’ με 1-0. Με δέκα από το 53′ οι Αρκάδες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γραμματικάκη.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ Β’ η Παναχαϊκή πήρε την πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2, καθώς επικράτησε του Αστέρα Β’ AKTOR με 1-0. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η οποία αγωνίστηκε από το 53′ με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γραμματικάκη.

Οι Αχαιοί ήταν ανώτεροι από την αρχή και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση ήταν όμως για τον Αστέρα, στο 18′, όταν ο Οκό αστόχησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κετού. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 53′, όταν ο Γραμματικάκης βρήκε εκτός περιοχής, έκανε τάκλιν στον Τραορέ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 62′ με το σουτ του Ρόβα έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Νίλι. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δυο φάσεις να βρουν δίχτυα, στο 65′ και στο 84′ αλλά ο Αρχοντάκης νίκησε αρχικά τον Ντε Τομάς και στη συνέχεια τον Ρόβα.

Στο 89′ οι Αρκάδες είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Κετού, αλλά ο εξτρέμ του Αστέρα δεν βρήκε στόχο και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (57′ Ρόβας), Κοζορώνης (72′ Παπατόλιος), Νίλι, Λεσάι (83′ Μαδριγάλ), Τραορέ (72′ Ζέκοφ), Ντε Τόμας (83′ Τσάκνης).

Αστέρας Β’AKTOR (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ντέτλερ, Τουρκοχωρίτης (56′ Λάσκαρης), Γρομητσάρης, Προύντζος, Ελκασάμπ (78′ Κεδίκογλου), Μπατζώνης (56′ Αρχοντάκης), Μπουλούλης, Κετού, Κωστέας, Όκο (64′ Παπαδημητρίου).

Subscribe

Related articles

«Ρεβάνς» και μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό!

Ματς - καρμπόν σαν του Κυπέλλου αλλά... από...

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Αντβέρπ – Μπέερσχοτ λόγω ρίψης καπνογόνων

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι της Αμβέρσας...

Πάφος – Άρης Λεμεσού: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Πάφος και Άρης Λεμεσού διασταυρώνουν σε λίγη ώρα...

Ανατροπή για τη Ρόμα και σερί νίκες στη Serie A

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Ρόμα, η οποία...

«Μπλόκο» στη Βίλα από την Ίπσουιτς δια… ποδός Ντέλαπ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 21χρονο Λίαμ Ντέλαπ των...

Γκούντουριτς: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Φενέρ τα φαβορί για το Final 4»

Ο Μάρκο Γκούντουριτς παραχώρησε δηλώσεις στο σερβικό στο «Sport...

LIVE: Ολυμπιακός – Ατρόμητος

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Με Κωστούλα κορυφή και Ροντινέι εξτρέμ κόντρα στον Ατρόμητο

Με φρέσκο αίμα, ευκαιρία σε νεαρούς και Ροντινέι...