Σβαμπ: ‘Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ συγκρίνεται με τα ματς των playoffs’

ΠΑΟΚ

-

Σβαμπ:
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Σβαμπ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ τόνισε πως είναι ανυπόμονος για το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στέφαν Σβαμπ στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ανυπόμονος για το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβαμπ:

Για το ματς: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είμαστε καλά ως ομάδα. Έχουμε παίξει κι άλλα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι”.

Για το Europa League: “Ενδιαφέρουσα διοργάνωση, περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League και τώρα είμαστε έτοιμοι, ως πρωταθλητές. Τίποτα δεν δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι, τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι παίκτες”.

Για το τι παιχνίδι περιμένει: “Μπορεί να συγκριθεί αυτό το παιχνίδι με τα playoffs. Έχουμε συνηθίζει τέτοιου είδους ατμόσφαιρα στα γήπεδα και μας αρέσει. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η Γαλατάσαραϊ έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά κι αυτοί αποκλείστηκαν από το Champions League.

Πρέπει να περάσουμε τα πρώτα λεπτά της πίεσης τους και του κόσμου τους. Φυσικά είναι καλό ότι θα έχουμε και τους δικούς μας οπαδούς. Τη League Phase είναι κάτι νέο, παίζεις με οκτώ διαφορετικές ομάδες, που είναι πολλές και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνεις το μάξιμουμ”.

Για τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ: “Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε τέτοιους παίκτες, αλλά και εμείς έχουμε έμπειρους και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να αντιμετωπίζεις τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

Subscribe

Related articles

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...

Ξεκάθαρη η διοίκηση στον ΑΠΟΕΛ, προειδοποιεί

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αλλά...

Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League προκρίθηκε...

Με τις γνωστές απουσίες στη Ρόδο η Athens Kallithea

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Athens Kallithea για...

«Ξεμπούκωσε» με… 30άρα στην Κωνσταντινούπολη

Αν και είχε πολλές απουσίες (Σλούκας, Μπράουν, Λεσόρ,...

Live TV: Μάνστεστερ Σίτι

Παρακολουθήστε LIVE από το Gazzetta την εξέλιξη της...

Αυτή είναι ημερομηνία του πρώτου El Clásico της σεζόν

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της, καθώς ανακοινώθηκε...