Σακά: ‘Αυτή είναι η χρονιά μας για τον τίτλο στην Premier League’

ΑΡΣΕΝΑΛ

-

Arsenal's Bukayo Saka reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at Emirates Stadium in London, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal’s Bukayo Saka reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at Emirates Stadium in London, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) @2024 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Άρσεναλ έδειξε με το πειστικό 2-0 επί της Παρί ότι είναι ικανή φέτος για πολύ μεγάλα πράγματα σε Αγγλία και Ευρώπη, με τον Μπουκαγιό Σακά να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως ήρθε η ώρα της επιστροφής στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 21 χρόνια.

Οι δύο προηγούμενες σεζόν βρήκαν την Άρσεναλ να κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στις δύο να συμβιβάζεται με την δεύτερη θέση στην Premier League, με τους Λονδρέζους να ελπίζουν φέτος πως η τρίτη προσπάθειά τους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι και η τυχερή.

Το σίγουρο είναι πως η αυτοπεποίθηση των παικτών του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στα ουράνια, με τον Μπουκαγιό Σακά να κάνει δηλώσεις μετά από το άνετο 2-0 επί της Παρί στο “Έμιρεϊτς” για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και να αναφέρεται στο μεγάλο στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από την κορυφή εντός των συνόρων.

“Δεν θέλω να μας βάλω πάρα πολλή πίεση αλλά πιστεύω όντως ότι αυτή είναι η χρονιά για να κατακτήσει η Άρσεναν τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Στις δύο τελευταίες σεζόν φτάσαμε πολύ κοντά κα πλησιάζουμε συνεχώς, ελπίζουμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας”, τόνισε ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ και πρόσθεσε:

“Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε ότι είμαστε τοπ ομάδα, το αποδείξαμε και απέναντι στην Παρί. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να κάνουμε μία δήλωση όταν έρχονται μεγάλες ομάδες στο Έμιρεϊτς”.

Subscribe

Related articles

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Σέζνι

Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης...

Σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Σουηδίας ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ κλήθηκε για ακόμα...