Σαββίδης σε Λουτσέσκου και παίκτες: «Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της εποχής μου»!

Ζουμ με όλη την ομάδα είχε ο Ιβάν Σαββίδης, με το μήνυμά του να έχει να κάνει τόσο με το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, όσο και με το ερχόμενο κόντρα στον Άρη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έκανε ένα από τα γνωστά ζουμ που κάνει συχνά πυκνά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την ήττα της ομάδας από την Γαλατάσαραϊ με 3-1 στην πρεμιέρα της στο League Stage του Europa League.

Μέσω αυτού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του τόσο για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα όσο και γι’ αυτό που έρχεται την Κυριακή για το πρωτάθλημα με τον Άρη. Τόνισε πως ένιωσε περήφανος για την εμφάνιση του κλαμπ στην Τουρκία, αφού είδε τους παίκτες να παίζουν χωρίς φόβο και με αυτοπεποίθηση ενώ για το ματς με τους «κίτρινους» ζήτησε η ομάδα να δείξει χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση και ένταση.

Ανέφερε δε πως θεωρεί πως η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ και η πιο ισορροπημένη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς της Πόλης είπε:

«Ένιωσα μέσα μου περήφανος για την ομάδα μου. Οι ήττες είναι σίγουρα στο πρόγραμμα μια ομάδας, ωστόσο δεν είναι από μόνη της μια ήττα το πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όταν παίζεις με το φόβο να κυριαρχεί μέσα σου. Κι εμείς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν δείξαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Σας καλώ να δουλεύετε συνεχώς πάνω σε αυτό. Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν ένας νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του και την ομάδα, θα διαταραχθεί η ενότητα αυτή. Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη. Στον ΠΑΟΚ η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, μα δική μου επιθυμία είναι πάντα να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο μέσα μας. Και αν δεν έρθει η νίκη, να το ξεπερνάμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς με τον Άρη:

«Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».

Subscribe

Related articles

Μακάρι να είναι πάντα έτσι! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας ταξίδεψε στην Ρόδο με την...

Η εντεκάδα της ΑΕΛ κόντρα στην Ομόνοια

Με 2 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο...

Με δύο αλλαγές η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε τον Εβάντρο αντί του...