Σίστο: «Μίλησε μέσω FaceTime με τον Καρυπίδη και με έπεισε, χαρούμενος στον Άρη»

Ο Πιόνε Σίστο μίλησε για το backstory της μεταγραφής του στον Άρη και αποκάλυψε πως είχε επικοινωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη μέσω βιντεοκλήσης πριν πάρει την απόφαση να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερα χαρούμενος με τον ερχομό του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη δήλωσε ο Πιόνε Σίστο. Ο 29χρονος επιθετικός του Άρη μίλησε σε Μέσο της Δανίας για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τους «κίτρινους» και αποκάλυψε μια «κρυφή» ιστορία πριν την οριστικοποίηση της μεταγραφής του.

Ο Δανός επιθετικός δήλωσε πως πριν ολοκληρωθεί το deal με τον Άρη, είχε επικοινωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη των «κίτρινων», Θόδωρο Καρυπίδη, μέσω βιντεοκλήσης και έτσι πείστηκε να υπογράψει και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

«Ο σύλλογος έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα τον χρόνο που πήγα στην Τουρκία. Δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε, οπότε υπέγραψα στην Αλάνιασπορ. Για την ακρίβεια ήταν μία επιθυμία που είχα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον που έχω έρθει εδώ ούτως ή άλλως», δήλωσε αρχικά στο «tipsbladet».

Ο Σίστο αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει τελικά στη Θεσσαλονίκη: «Είχα πολλές επιλογές, αλλά το γεγονός ότι είχα μιλήσει με τον σύλλογο την προηγούμενη χρονιά το έκανε εύκολο. Μίλησα με τον πρόεδρο στο FaceTime. Αυτό ήταν αρκετό. Άλλωστε είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχε».

Όσο για τη συνέχεια με τον Άρη είπε: «Συχνά έρχεται μια περίοδος δυσκολιών ή προκλήσεων που πρέπει να περάσεις. Αυτό σου δίνει την εμπειρία, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την επιτυχία. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να έρθει στον Άρη».

Subscribe

Related articles

Τα πιο σημαντικά του Σαββίδη πριν τον Άρη | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ΠΑΟΚ-Άρης που...

«Κόπηκε» ο Μπράουν για το ματς με τον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο παίκτης ο οποίος...

Συσκευή… αερόσακος υπόσχεται να αποτρέψει τραυματισμούς, όπως αυτόν του Ρόδρι

Μία επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ως... αερόσακος, ετοιμάζεται...

Παρολί φωτιά για τα ματς του Σαββάτου στη Super League!

Σηκώνει αυλαία η 6η αγωνιστική της Super League...