Προπονητής Λιόν: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference League»

Η Λιόν ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (26/9, 22:00) στην «Groupama Arena» για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League και ο προπονητής της, Πιέρ Σαζ, έκανε λόγο για μία μεγάλη πρόκληση έχοντας απέναντί της η ομάδα του τον νικητή του Conference League.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Γάλλων αναφέρθηκε και στην κακή ψυχολογία που υπάρχει στο εσωτερικό της Λιόν μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Αταμάν στην Τουρκία! Η χειρονομία του, η συγγνώμη και το βέτο της Φενέρ για την εθνική!

Όσα είπε ο Σαζ:

Για το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ: «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί».

Όταν σου δίνει… λεμόνια

Για τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Αυτό που έχει σημασία για εμένα, είναι να συμβεί αυτό στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερο».

Subscribe

Related articles

Εκτός και ο Χουάντσο κόντρα στην Αναντολού Εφές

Ούτε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα δώσει το «παρών»...

Σε ρυθμούς προπόνησης και άνετη πρόκριση με 4-0 για τον Απόλλωνα

Σαν μια τυπική διαδικασία έμοιασε η αναμέτρηση του...

Λακαζέτ: «Να έχουμε… δολοφονικό ένστικτο με τον Ολυμπιακό»

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ μίλησε για το αυριανό (26/9, 22:00)...

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου»!

Ο τροπαιούχος του Conference, Ολυμπιακός ξεκινά από τη...