Προεδρική παρέμβαση στον ΑΠΟΕΛ, 42 μέρες μετά

Η ισοπαλία στην Ιρλανδία με την Σάμροκ Ρόβερς(1-1), αλλά και η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν άρεσαν στον Πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος ζήτησε ανάληψη ευθυνών από όλους, μετά από ενάμιση μήνα και την ήττα με 2-1 στη Λετονία από την Ρίγα.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Αυγούστου 2024. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με την RFS Ρίγα για τα play offs του Europa League και έφυγε από τη Λετονία με την ήττα (1-2). Τότε, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, σκασμένος από την εμφάνιση της ομάδας, κατέβηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τα είπε ένα χεράκι στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή. Δύο μόλις μέρες μετά, ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Νταβίδ Γκαγιέγο και η πρόσληψη του Ζοζέ Ντομίνγκες.

Μετά από 42 μέρες, εκ νέου ο Πρόδρομος Πετρίδης τα πήρε στο κρανίο, ξανά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Πήγε στα αποδυτήρια και τα έψαλλε προς κάθε κατεύθυνση. Η ισοπαλία με τη Σάμροκ Ρόβερς στην πρεμιέρα της league phase του Conference League (1-1), ιδιαίτερα με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο ματς, έφερε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

Ο προβληματισμός στη διοίκηση είναι έντονος. Οι ιθύνοντες στον σύλλογο της Λευκωσίας, αξιολογούν την κατάσταση επισταμένως και αναλόγως θα αποφασίσουν για το πώς θα χειριστούν την κατάσταση. Το ντέρμπι της Κυριακής στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ, σε κάθε περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και θα κρίνει πάρα πολλά.

Subscribe

Related articles

Η Γιουβέντους σκέφτεται τον Ράμος για την κάλυψη του κενού του Μπρέμερ

Η Γιουβέντους εξετάζει την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος...

Χωρίς Μπάμπα ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Ο Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και...

Με ανατροπή το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε την πρώτη του νίκη...