Ποντένσε: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί από τη Φενέρμπαχτσε για τη ρεβάνς του 3-2 του Φαλήρου, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους Ερυθρόλευκους στη συνέντευξη Τύπου, και στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ενώ επισήμανε ότι οι Τούρκοι γνωρίζουν την ποιότητα των Πειραιωτών.

  • Διαβάστε επίσης: Τάντιτς: «Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη – Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε:

Για το αν αισθάνθηκε σαν λιοντάρι στο κλουβί στο πρώτο ματς και τι περιμένει τώρα: «Ναι, είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να νιώσεις. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πήραν τη νίκη κι έτσι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε».

Για την επιστροφή στη δράση: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα».

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε»

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι η Φενέρμπαχτσε έγινε το φαβορί για την πρόκριση από τη στιγμή που μείωσε το σκορ στο πρώτο ματς: «Έχουμε έρθει να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά και με το 3-2 ήρθαμε για τη νίκη. Ξέρουν την ποιότητα που έχουμε, το έχουμε αποδείξει με τον ιδιαίτερο τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το πανό με τον… σκύλο Ερναντές

Ο αμυντικός της Ίντερ απολογήθηκε για τον σάλο...

Εξώδικο σε ΕΠΟ από Ολυμπιακό για πειθαρχική δίωξη σε Αλμέιδα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με εξώδικό της, ζητάει από...

Συντονισμένη επίθεση στον Αλμέιδα για να προκληθεί σκάνδαλο! | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τη μανία καταδίωξης...

Κάλεσμα της Ανόρθωσης για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση στις 14 Μαϊου

Με επίσημη ανακοίνωση η Ανόρθωση προσκαλεί άπαντες στην...

Ολυμπιακός: Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης...