Πιθανή η προσθήκη τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ «τσεκάρει» την αγορά των ελεύθερων που είναι ως τις 30 του μηνός και είναι πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πορτιέρε.

Μεταγραφή στο… παρά ένα ενδέχεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, που «τσεκάρει» την αγορά των ελεύθερων και έχει θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πορτιέρε.

Το σχετικό deadline είναι στις 30 του μηνός και ο Δικέφαλος οδηγήθηκε στις σχετικές σκέψεις λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με τον Τσιφτσή.

Ο 25χρονος πορτιέρε που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Aktor ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και ναι μεν η κατάστασή του έδειξε εσχάτως να βελτιώνεται μετά τη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε, όπως και σχετικό ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε, πλέον είναι ορατή η πιθανότητα να μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Αλλωστε στο πρόσφατο 4-1 επί του Βόλου στον πάγκο βρέθηκε ο νεαρός Μπαλωμένος και με γνώμονα πως απόντος του Τσιφτσή πίσω από τον Κοτάρσκι είναι εκείνος και ο επίσης πιτσιρικάς Μοναστηρλης, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι πιθανό να πάρουν παίκτη στη θέση «1».

Subscribe

Related articles

Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μουκουντί

Ο Αρόλντ Μουκουντί προστέθηκε στα προβλήματα τραυματισμών της...

Οι «γκελαδόροι», η κρίση του Ολυμπιακού και ο «αγέρωχος» ΠΑΟΚ | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης κάνει την αποτίμηση της 5ης...