Πιερό: «Ανατριχιάσαμε με τον κόσμο, πιστώνεται την νίκη»

Ο MVP της ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, Φραντζί Πιερό, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι και αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο Φραντζί Πιερό ήταν πρωταγωνιστής στο πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο θηριώδης άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» και κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Νορντίν Άμραμπατ «τελείωσε» το ματς. Ο επιθετικός από την Αϊτή μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι και στάθηκε στην «ανατριχιαστική» στήριξη από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Οι δηλώσεις του Πιερό:

Για το πρώτο του ντέρμπι: «Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό, είναι σημαντικό που εμφανιστήκαμε δυνατοί ως ομάδα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Η παρουσία των οπαδών ήταν σημαντική, πιστώνεται και στον κόσμο η νίκη, όλοι μας ανατριχιάσαμε, είναι πολύ σημαντική νίκη, όλοι μαζί ως ομάδα κάναμε επίθεση και όλοι μαζί άμυνα».

Για την ασίστ του Ρότα: «Από την πρώτη μέρα ένιωσα άνετα, νιώθω πλέον σαν να είμαι στο σπίτι μου και σαν να είμαι καιρό εδώ και προσπαθώ να το ανταποδώσω».

Subscribe

Related articles

Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα...

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι ‘πονάει’»

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε το τι...

Τεσσάρα στη Ρίο Άβε και τώρα… Ολυμπιακός για την Μπράγκα

Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα...