Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά και την ενσωμάτωση των διεθνών δουλεύει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με το Παραλίμνι (19/10, 18:00).

Σε ρυθμούς Ένωσης Νέων Παραλιμνίου κινούνται από τη Δευτέρα στην Ομόνοια, καθώς το Σαββατιάτικο παιχνίδι (19/10, 18:00) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες με πειστική εμφάνιση.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δουλεύει πάνω σε αυτό, έχοντας όμως στο μυαλό του τόσο την επιστροφή ποδοσφαιριστών από τραυματισμό, όσο και την ενσωμάτωση όσων είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους. Ένας από τους τραυματίες που αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λιθουανού κόουτς είναι ο Γουίλι Σεμέδο, που προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρομάν Μπεζούς, ωστόσο η δική του επιστροφή θα κριθεί από γιατρούς και τεχνικό τιμ. Διαθέσιμος θα είναι και ο Στεπίνσκι που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Κακουλλής κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παραλίμνι. Αντίθετα, δύσκολα φαίνεται πως θα προλάβει το ματς της 7ης αγωνιστικής ο Μουσιαλόφσκι.

Subscribe

Related articles

Ο μικρός Γιαννάκης μέσα στην Τούμπα και πάλι: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη από τις...

Ο Χιμένεθ και το restart του ΑΠΟΕΛ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινάει το Σάββατο (19/10) την...

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...