Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η απουσία του Ρόδρι μπορεί να έχει καθοριστική σημασία στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να συνεχίσει την υπόλοιπη σεζόν χωρίς τον Ρόδρι, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην ισοπαλία με την Άρσεναλ την Κυριακή (22/9). Ο προπονητής των Σίτιζενς, Πεπ Γκουαρδιόλα, υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της Premier League.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: «Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν, όπως και με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλουμε, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως σύλλογος, έχουμε υπέροχους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια λύση».

Αναφερόμενος στο χειρουργείο του Ρόδρι, ανέφερε «Υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (27/9) το πρωί και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα τελείωσαν γι’ αυτόν. Ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως αυτά που μας προσφέρει, όμως όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει. Πρέπει να το διαχειριστούμε ως ομάδα και να προσαρμοστούμε στους πολλούς αγώνες που έρχονται χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη».

Subscribe

Related articles

Απίθανο ματς το ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και 2-2

Στο Σεραφείδιο «έσπασαν καρδιές», η Ηλιούπολη πήρε το...

Προπονήθηκε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, ατομικό ο Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στη Ρόδο....

Μακάρι να είναι πάντα έτσι! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας ταξίδεψε στην Ρόδο με την...

Η εντεκάδα της ΑΕΛ κόντρα στην Ομόνοια

Με 2 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο...