ΠΑΟΚ – Στεάουα: Ο Μπεκάλι κάνει… τουρ στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης

Τζίτζι Μπεκάλι, ίσως ο πιο εκκεντρικός πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ευρώπη. Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα ήρθε στην Ελλάδα και κάνει… τουρ στις εκκλησίες.

«Άγιε Δημήτρη, αν κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα έρθω να σε επισκεφτώ! Και πάω να τον επισκεφτώ. Πήραμε και τρεις ιερείς μαζί μας και ίσως νοικιάσουμε μια εκκλησία, και αύριο θα κάνουμε λειτουργία στα ρουμανικά» είπε ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα και μαζί με τους ιερείς άρχισαν το τουρ στις εκκλησίες της πόλης. Στην αρχή επισκέφθηκαν τον πολιούχο της πόλης, την εκκλησία του «Αγίου Δημητρίου», αλλά και αυτή του «Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά». Δεν θα μείνουν εκεί, αφού αύριο θα ακολουθήσουν κι άλλες εκκλησίες.

Φεύγοντας από τον Ναό του Αγίου Δημητρίου ο Τζίτζι Μπεκάλι μάζεψε τους μοναχούς και κάλεσε τον καθένα για μια φωτογραφία μαζί. Στη συνέχεια, εξήγησε στους Ρουμάνους δημοσιογράφους τη σημασία της πίστης, σε μια ομιλία διάρκειας πολλών λεπτών. Μάλιστα, ο ίδιος θέλει να… νοικιάσει τον χώρο κάποιας εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να τελεστεί λειτουργία, στην οποία θα βρίσκονται συγγενείς του, αλλά και παίκτες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Subscribe

Related articles

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ ο Νέιρα

Μετά από περίπου 1,5 μήνα ο Χουάν Νέιρα...

Γήπεδο Μπάνια Λούκα… όπως Νέα Σμύρνη! (pics)

Η ομοιότητα της έδρας της Μπόρατς με εκείνη...

Αποστολή με Μασούρα η Ομόνοια για το παιχνίδι με την Βικινγκούρ

Επίσημη ενημέρωση εξέδωσε η Ομόνοια, γνωστοποιώντας την ολοκλήρωση...

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Ορτα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Αντρέ Ορτα μοιράστηκε στο διαδίκτυο την πανηγυρική...