Πίτερς στο «10»: «Να κρατήσουμε το μομέντουμ – Ξέρω πόσο σημαντική είναι η σεζόν για όλο το σύλλογο»

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε της Ολίμπια Μιλάνο με 89-68, μπαίνοντας με το δεξί στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Ακολουθεί την Παρασκευή η αναμέτρηση με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει η πρώτη διπλή εβδομάδα της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι – Ξέρουμε ποιος είναι ο ΜακΚίσικ»

Οι Πειραιώτες έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ απέναντι στο Μιλάνο, σουτάροντας πολύ καλά και από μακριά με τους Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ και Παπανικολάου να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.

Από κοντά και o Άλεκ Πίτερς που πέτυχε 9 πόντους και βοήθησε τον Ολυμπιακό σε κομβικά σημεία της αναμέτρησης τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, που ήταν εξαιρετικός πάνω στον Μίροτιτς.

Ο Αμερικανός μίλησε στο 10 μετά την αναμέτρηση, για τη νίκη του Ολυμπιακού, τον ρυθμό που αρχίζει να βρίσκει η ομάδα, το ματς με την Εφές και το μομέντουμ που πρέπει να κρατήσουν οι Πειραιώτες.

Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη ο Αμερικανός φόργουορντ είπε: «Παίξαμε καλά, σουτάραμε την μπάλα εξαιρετικά, που είναι μέρος του παιχνιδιού μας φυσικά όσο καιρό είμαι εδώ, βρήκαμε ανοιχτά σουτ, τα πήραμε και τα βάλαμε. Έχουμε εξαιρετικούς σουτέρ, το βρήκαν σήμερα (σ.σ το σουτ), ήταν στην μέρα τους και τα έβαλαν. Πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη τώρα και να γυρίσουμε τον διακόπτη για το ματς της Παρασκευής, απέναντι στην Εφές στην Κωνσταντινούπολη».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα την Παρασκευή: «Πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ, θα κάνουμε προπόνηση αύριο εδώ και μεθαύριο στην Κωνσταντινούπολη για να είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή. Ξέρω ότι έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, αλλά αυτή είναι η ζωή όταν παίζεις μπάσκετ, έχεις αρκετά ματς στα οποία πρέπει να αγωνιστείς, αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Έχουμε σκληρό πρόγραμμα».

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 89-68: Κονσέρτο για πολυβόλα

Για την σημαντικότητα της χρονιάς για τον σύλλογο και τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: Ξέρω πόσο σημαντική είναι η σεζόν για τον κόσμο και για τον σύλλογο γενικότερα, λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων ζωής του Ολυμπιακού. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για την υποστήριξη, μου αρέσει πολύ να παίζω μπροστά τους, να τους εκπροσωπώ παίζοντας στον Ολυμπιακό. Μας δίνουν πραγματικά πολλή ενέργεια κάθε φορά και μας δίνει δύναμη κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε σε ατμόσφαιρες όπως η σημερινή. Τους θέλουμε δίπλα μας σε όλη την χρονιά».

Subscribe

Related articles

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...