Ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Κονέ

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Κονέ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΑΕΚ: Ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Κονέ
PRINT SCREEN

Αλλαγές υπάρχουν στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ, με τον Χαβιέ Ριμπάλτα να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης, για την αντικατάσταση του Παναγιώτη Κονέ.

Η ΑΕΚ περνάει μία περίοδο αλλαγών όσον αφορά το οργανόγραμμά της. Ο Μάριος Ηλιόπουλος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για δεύτερη σερί μέρα σήμερα (03/10) και μίλησε στους παίκτες για πολλά ζητήματα, όπως το κομμάτι των αποχωρήσεων από το κλαμπ.

Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος κατείχε τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, με την Ένωση να ψάχνει το πρόσωπο για την διάδοχη κατάσταση.

Ο Χαβιέ Ριμπάλτα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης. Ο 44χρονος Ισπανός διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό και έχει εργαστεί σε πλήθος μεγάλων ομάδων.

Ο Ριμπάλτα είναι εδώ και μία εβδομάδα σε επαφές με την ΑΕΚ. Επισκέφθηκε μάλιστα και την Αθήνα, ώστε να συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Μάριο Ηλιόπουλο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιον ρόλο θα αναλάβει στο νέο οργανόγραμμα των κιτρινόμαυρων, αν δηλαδή θα είναι εκτελεστικός ή αθλητικός διευθυντής.

Το βιογραφικό του

Ο Ριμπάλτα ήταν σκάουτ σε Τορίνιο και Μίλαν, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής σκάουτ σε Νοβάρα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε ρόλο στην απόκτηση του Μαρσιάλ, ο οποίος τότε ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο από τη Μονακό και εξελίχθηκε σε βασικό παίκτη της ομάδας.

Στη συνέχεια εργάστηκε αθλητικός διευθυντής στην Ζενίτ. Έπειτα, δούλεψε ως Managing Director Sport στην Πάρμα, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν στη Μαρσέιγ, στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίριου.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς με τη Μπάνια Λούκα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε στις δηλώσεις...

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...

Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία...