Ο Σατσιάς έχει τη λύση, ο ΑΠΟΕΛ το δίλημμα

Τα δύο γκολ και η καταπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Σατσιά στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Βοσνίας (1-3, 15/10) βάζουν ξανά το όνομά του στο τραπέζι του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα.

Ο Γιάννης Σατσιάς, με δύο γκολ στην εντυπωσιακή νίκη της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στη Βοσνία, έδειξε την κλάση του και ταυτόχρονα έθεσε ξανά σοβαρά ερωτήματα για τον ρόλο του στον ΑΠΟΕΛ.

Με τον Σαρφό εκτός και την ανάγκη της μεσαίας γραμμής για νέες λύσεις, ίσως ήρθε η ώρα να αναδειχθεί ο νεαρός διεθνής. Η αλήθεια είναι ότι, όσο περιορίζεται σε ρόλο πλάγιου αμυντικού, δεν αξιοποιείται η δυναμική του.

Ο Σατσιάς έχει αποδείξει πως διαθέτει τα στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν το κέντρο, αρκεί να του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία στη φυσική του θέση. Η αλλαγή προπονητή μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τον ποδοσφαιριστή, με την προοπτική να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια φάση που το σύνολο του ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται φρεσκάδα.

Άλλωστε, οι ικανότητες του Σατσιά τον καθιστούν έναν σημαντικό παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, εφόσον αξιοποιηθεί σωστά.

Subscribe

Related articles

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...