Ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί τέρμα στην Super League 2

(INTIME)

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος κρατάει ανέπαφη την εστία του “Ιστορικού” μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα.

Ο Πανιώνιος έδειξε από το καλοκαίρι πως θέλει να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Νίκος Γιαννακόπουλος που υπερασπίζεται τα γκολ ποστ της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλα τα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα ο Πανιώνιος έχει συνολικό ρεκόρ στην αρχή του πρωταθλήματος με πέντε τέρματα υπέρ και μηδέν κατά. Ο σύλλογος από την πλατεία αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ κόντρα στη Β΄ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στη πρώτη αγωνιστική, επικράτησε κόντρα στα Χανιά με 1-0, ενώ πανηγύρισε νίκες με 2-0 σκορ κόντρα σε Παναργειακό και Αιγάλεω.

Να θυμίσουμε πως η εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα έκανε την διοίκηση του συλλόγου να τάζει πριμ στους παίκτες, σε περίπτωση που κάνουν το 3Χ3 με Παναργιακό, Αιγάλεω και ΑΕΚ Β΄ οι δύο πρώτες νίκες έγιναν και το μόνο που περιμένουν για να γευτούν οι παίκτες το πλουσιοπάροχο μπόνους είναι να πανηγυρίσουν το “τρίποντο” και κόντρα στη δεύτερη ομάδα της “Ένωσης”.//ΝΚ.

Subscribe

Related articles

Ο Μέσι δίνει την ψήφο του για τη Χρυσή Μπάλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες!

Ούτε Βινίσιους, ούτε Ρόδρι, ούτε Μπέλινγκχαμ! Ο Λιονέλ...

Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

Η αίσθηση ότι ο Στέφαν Ντράζιτς είναι σχεδόν...

Οι αντίπαλες ομάδες που θα συναντήσει ο Μανωλάς

Ο Πανναξιακός που θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς...