Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη με πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Βοσνία κι έχει ως στόχο τη νίκη με μία καλή εμφάνιση για να ξεκινήσει με το δεξί στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, αλλά και να «φτιαχτεί» ενόψει του Ολυμπιακού.

  • Η μοναδική απώλεια και το ροτέισον ενόψει Ολυμπιακού
  • Η ιστορική πρεμιέρα για την Μπόρατς

Σ’ ένα πλούσιο απόψε πρόγραμμα αγώνων για το Europa και το Conference League, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Βοσνία (03/10-22:00-Cosmote Sport 5) είναι από κείνα που ξεχωρίζουν εξαιτίας του ελληνικού ενδιαφέροντός του.

Οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν στις 22:00 με την ομάδα από την Βοσνία έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με νίκη τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις προκειμένου να βάλουν από νωρίς βάσεις πρόκρισης με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες, δηλαδή την κατάληψη μίας εκ των θέσεων 1-8, μιας και το να βρεθεί από την 9η έως την 24η μοιάζει απλώς «υποχρέωση».

Η μοναδική απώλεια και το ροτέισον ενόψει Ολυμπιακού

Το «τριφύλλι» μετράει μόλις μία απουσία για το παιχνίδι αυτό, εκείνη του Γιώργου Βαγιαννίδη που κόπηκε από την αποστολή, αλλά και μία επιστροφή, αφού ο Φίλιπ Μαξ έβγαλε την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση και τέθηκε στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδειξε άνετος με την κατάσταση την οποία βιώνει αυτή τη στιγμή στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Μεγάλωσα με πίεση, ήταν πάντα φίλη μου και αυτή θα μας κάνει καλύτερους».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ετοιμάζει πολλές αλλαγές για το αποψινό ματς εξαιτίας του αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό χωρίς κανείς να μπορεί να προκαταβάλει από τώρα το πόσες και ποιες μπορεί να είναι αυτές. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι επικρατέστεροι, όπως είναι ο Πελίστρι, που δεν ξεκίνησε με την ΑΕΚ, ο Τσέριν, Σένκεφελντ και ο Κώτσιρας.

Φυσικά το γεγονός πως θα γίνει ροτέισον για τον αγώνα αυτό, δεν αλλάζει καθόλου την αντιμετωπίση, αλλά και τον στόχο των «πρασίνων» για το ματς και την διοργάνωση εν γένει, κάτι που φρόντισε να κάνει σαφές μιλώντας από την πλευρά των παικτών και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς χαρακτηρίζοντας το Conference League μία σημαντική διοργάνωση, στην οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν.

Η ιστορική πρεμιέρα για την Μπόρατς

Το αποψινό παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη σημασία για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, γιατί δεν είναι μία ακόμη πρεμιέρα σ’ ένα ευρωπαϊκό όμιλο ή League Stage από φέτος, αλλά το πρώτο της ματς σε ολόκληρη την ιστορία της σε επίπεδο ομίλων/League Stage σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο ενθουσιασμός των φίλων της γι’ αυτή την ιστορική αποψινή πρώτη αναμέτρηση είναι τεράστιος και κείνοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν σ’ ένα γήπεδο το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με εκείνο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Subscribe

Related articles

To μεγάλο «πρέπει» κι ένα καλό… φάρμακο ενόψει Ολυμπιακού | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την αποψινή πρεμιέρα...

Ο Λεβαδειακός «έδεσε» τον Λιάγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2028

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του...

Η Super League έδωσε το «οκ» για αλλαγή ώρας στο Λεβαδειακός

Με επίσημη ενημέρωση η Super League γνωστοποίησε την...

Στο… 3άρι του Οκτώβρη ο στόχος είναι ένας για τον Απόλλωνα!

Μπήκαμε στον μήνα Οκτώβριο με τον Απόλλωνα Λεμεσού...

Από σήμερα μόνο… ΑΠΟΕΛ βλέπουν στην ΑΕΚ Λάρνακας!

Μετά το παιχνίδι κυπέλλου της Τρίτης αλλά και...

Η Μπαρτσελόνα θα ψάξει να πυροδοτήσει «βόμβα» με τον Νεϊμάρ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Τζοάν Λαπόρτα θέλει...

Κρίσιμη μέρα για το διοικητικό… αύριο της Ανόρθωσης

Τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο πιθανόν να έχουμε σήμερα...