Ο Ούγκο Βιάνα φαβορί για νέος αθλητικός διευθυντής στη Μάντσεστερ Σίτι

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο πορτογάλος, Ούγκο Βιάνα.

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο αρχιτέκτονας πίσω από την ομάδα που έχει στήσει μια δυναστεία τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος για τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν που θα αποχωριστεί τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή το 2025, μια απόφαση βέβαια που έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό.

Η Σίτι γνώριζε τις προθέσεις του κι έχει προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα, με πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ισπανό τον Ούγκο Βιάνα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος έχει κεντρίσει την προσοχή των Citizens λόγω της εξαιρετικής του δουλειάς στη Σπόρτινγκ, έχοντας φέρει στη Λισαβόνα ονόματα όπως οι Γκιόκερες, Ντιομάντε και Χιούλμαντ.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του αγγλικού συλλόγου και μένει να φανεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν οι δυο πλευρές.

🚨🔵 EXCLUSIVE: Sporting director of football Hugo Viana is Manchester City’s favorite candidate to replace Txiki Begiristain.

After excellent work at Sporting with several top signings including Gyokeres, Diomandé, Hjulmand and more, he’s top of #MCFC list as new director. pic.twitter.com/SUfIp0WnLI

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 8, 2024

Subscribe

Related articles

Γιαμάλ: «Απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου»

Ο Λαμίν Γιαμάλ εξέφρασε την απογοήτευσή του για...

Παραιτήθηκε ο Γράφας στον Διαγόρα Ρόδου

Ο Θωμάς Γράφας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία...

Νοκ-άουτ οι Μαγκουάιρ και Μαζράουι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τραυματισμών συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς Χάρι Μαγκουάιρ...

Έτσι «κλείδωσε» ο Αρης τον Λορέν Μορόν

Ο Λορέν Μορόν θα γίνει ο πρώτος παίκτης...

Επιβεβαιώνουν από την Ιταλία για Ριμπάλτα και ΑΕΚ

Και στην Ιταλία επιβεβαιώνουν πλέον την αποκάλυψη του...