Ο Ντεμίροβιτς γλίτωσε τη Στουτγκάρδη από την ήττα απέναντι στην Χόφεινχαϊμ στο 90+9′

Η Χόφενχαϊμ παραλίγο να «σοκάρει» τη Στουτγκάρδη στην έδρα της, ωστόσο ο Ντεμίροβιτς την γλίτωσε στις καθυστερήσεις (1-1), παίρνοντας το «ριμπάουντ» και σκοράροντας αφότου αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Η Στουτγκάρδη έσωσε την παρτίδα στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Χόφενχαϊμ, με τον Ντεμίροβιτς να σκοράρει στο 90+9′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης η Χόφενχαϊμ που κρατούσε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ένα τρίποντο-ανάσα.

Κόντρα στη ροή του ματς, η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Ζεντρέ στο 45ο λεπτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στην επανάληψη, η Στουτγκάρδη πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει το τέρμα που έψαχνε. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με μία νίκη-ανάσα που θα τους έβγαζε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία φάση του ματς. Η Στουτγκάρδη κέρδισε πέναλτι, ο Ντεμίροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι ο Μπαόυμαν απέκρουσε την μπάλα, δεν κατάφερε να κάνει κάτι στη συνέχεια της φάσης. Ο Ντεμίροβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Χένες που μετράει εννέα βαθμούς.

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Λουτσέσκου: «Είμαστε πρώτοι αλλά θέλουμε δουλειά»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,...