Ο Νεϊμάρ ονόμασε το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας και δεν είπε τον Έντρικ

Ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για το ποιος είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και προκάλεσε έκπληξη καθώς δεν αναφέρθηκε στον Έντρικ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο του γκολ στο Champions League κατάφερε να σκοράρει το next big thing του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Στουτγκάρδη. Ο λόγος για τον 17χρονο άσο της Βασίλισσας, Έντρικ. Ο Βραζιλιάνος που προέρχεται από την Παλμέιρας πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τα προγνωστικά δείχνουν πως θα απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Νεϊμάρ ωστόσο, άλλος είναι ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας. Ο «Νέι» ρωτήθηκε για τον ποιον θεωρεί ο ίδιος το μεγαλύτερο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και δεν αναφέρθηκε στον Έντρικ, καθώς αποθέωσε τον Γουίλιαν Εστεβάο της Παλμέιρας που έχει αποκτηθεί από την Τσέλσι.

«Θεωρώ πως ο Εστεβάο είναι μεγάλο ταλέντο της χώρας και θα απασχολήσει πολύ. Πιστεύω πως θα εξελιχθεί σε μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

Ο 17χρονος έχει καταφέρει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα της Παλμέιρας, ενώ στα μέσα του Ιουνίου η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του για το επόμενο καλοκαίρι, έναντι σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με τα μπόνους)! Ο Εστεβάο ή αλλιώς «Μεσίνιο», δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι γιατί οι «μπλε» αποφάσισαν να φτάσουν σε αυτά τα ακραία νούμερα για χάρη ενός 17χρονου παιδιού.

Subscribe

Related articles

Σάστρε: «Ήρθαμε συγκεντρωμένοι, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ζόαν Σάστρε,...

LIVE: Άρης – Ολυμπιακός

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Άρης: Με Βέλεθ και Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Άρη για το σημερινό...

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Τα… έσπασε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός και το...