Ο Μπαρκολά υπέγραψε με ντοπιέτα το τρίποντο της Παρί

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα και με δυο γκολ απέναντι στη Ρεν σφράγισε τη νίκη με 3-1 για την Παρί που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

  • Νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Οσέρ

Ένα μεγάλο αστέρι έσβησε στο Παρίσι, ώστε ένα νέο να βρει τον απαιτούμενο χώρο για να λάμψει. Ο Κιλιάν Μπαπέ το καλοκαίρι έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπαρκολά βρήκε την ευκαιρία του να αναδυθεί. Με ακόμα δυο γκολ υπέγραψε τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 απέναντι στη Ρεν, έφτασε τα έξι στη Ligue 1 σε ισάριθμους αγώνες και βαδίζει στα χνάρια του αστέρα που κλήθηκε να γεμίσει τα παπούτσια!

Αν και το VAR έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων ακυρώνοντας το προβάδισμα στο 6΄, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 30΄όταν ο Μπαρκολά με τρομερό πλασέ σημάδεψε γωνία για να ανοίξει το σκορ. Η Παρί ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και στο 58΄βρήκε και δεύτερο γκολ όταν ο Μπαρκολά σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λι Κανκ Ιν πήρε την κεφαλιά για το 2-0.

Στο 68΄ο Γάλλος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τελείωμα στη γωνία, με τη Ρεν να μειώνει σε 3-1 στο 75΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιμουέντο. Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους που βρήκαν ξανά δίχτυα στο 88΄αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Κάπως έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος που έθεσε ξανά την Παρί σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και παράλληλα στην κορυφή, στο +3 με ματς περισσότερο από τη Μαρσέιγ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Σαφόνοφ, Χακίμι, Μαρκίνιος (69΄Σκρίνιαρ), Πάτσο, Μπεράλδο, Ζοάο Νέβες, Ζαΐρ Εμερί, Ρουίθ (69΄Μαγιουλού), Ντεμπελέ (82΄Εμπαγιέ), Μπαρκολά (69΄Κόλο Μουανί), Λι

Νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Οσέρ

Η Οσέρ επικράτησε 3-0 της Μπρεστ για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Οβούσου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τζουμπάλ με πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ ο Τραορέ. Η Οσέρ μετά το σημαντικό τρίποντο που πήρε ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας και άφησε 13η την αντίπαλό της.

Subscribe

Related articles

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Γιαζίτσι για να κλείσει και τυπικά

Ο έμπειρος και διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται επί ελληνικού...

Απτόητη η Μαγιόρκα, πάτησε τετράδα στη La Liga!

Η Μαγιόρκα δραπέτευσε με το «διπλό» από την...

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της...

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον εφιάλτη σε πάρτι τεσσάρας!

Η Μπόχουμ φρόντισε να αγχώσει τη Ντόρτμουντ όταν...

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατάλαβαν ότι το League Phase είναι… άλλη φάση | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις πρώτες αναμετρήσεις...