Ο Μαρέσκα απείλησε παίκτη στο Κουβέιτ και κινδυνεύει!

Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα, καθώς τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη.

Σε… περιπέτειες ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έντονης διαμάχης. Ο ρέφερι φέρεται να απείλησε παίκτη της Αλ Αραμπί, με τον σύλλογο να καταγγέλει τη συμπεριφορά του.

Ο Μαρέσκα, που αντικαταστάθηκε φέτος, στο Άρης-Ολυμπιακός φέτος από τον συμπατριώτη του Λούκα Παϊρέτο, πέρυσι είχε σφυρίξει στο επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που διεκόπη με την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στον αγώνα της Αλ Κουβέιτ με την Αλ Αραμπί (2-0) για την Premier League του Κουβέιτ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε μια επαφή μεταξύ του Αλ Μουρσέντ και του του Maresca. Εκεί, ο Ιταλός παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι αυτή η «σύγκρουση» δεν έγινε τυχαία. Έτσι, με μια …απειλητική φράση (Θα τα πούμε την επόμενη φορά…), έβαλε… φωτιά στο ματς και όχι μόνο.

Ο Ιταλός είπε πως ήταν αστείο, αλλά οι Κουβετιανοί τον κατήγγειλαν και η ιταλική Ομοσπονδία αποφάσισε να τον βάλει στον πάγο. Άλλωστε, θέλει να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με την ομοσπονδία του Κουβέιτ. Παράλληλα, ο Μαρέσκα ήταν απόψε 4ος στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Ντανιέλε Ντοβέρι.

Subscribe

Related articles

Τα «θηρία» του Champions League θα ψάξουν το 2/2

Η 2η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται με...

Παρέμεινε στη 16η θέση η Ελλάδα, στο… μηδέν Σκωτία κι Ελβετία

Αμετακίνητη στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα μετά...

Tα 32 γκολ της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League

Καταιγισμός γκολ στην πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League

Πάρα πολλά γκολ, εντυπωσιακή Μπρεστ, επιβλητικές νίκες των...