Ο μήνας της αντίδρασης στην ΑΕΛ Λεμεσού και για να δείξει ότι μπορεί

Από προχθές μπήκαμε στον μήνα Οκτώβριο, με την ΑΕΛ Λεμεσού να θέλει να αφήσει πίσω της τον… απολογισμό Σεπτεμβρίου και να μπορέσει ν’ αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα, με τις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, από την 3η αγωνιστική μέχρι και την 5η που ήταν τον Σεπτέμβρη, ήρθαν όλα ανάποδα για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Αναβολή του τοπικού ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με εξοντωτική τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή για την ΑΕΛ, καθώς και δύο συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι από Πάφος FC και Ομόνοια.

Τα όσα έγιναν και τα αποτελέσματα αυτών των τριών ματς σκόρπισαν μουρμούρα και έντονη κριτική στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα από μεγάλη μάζα φίλων της ΑΕΛ, με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες να σκύβουν κεφάλια και μέσα από σκληρή δουλειά να περιμένουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Οκτώβρη για τη δική τους… αντίδραση.

Τρία ματς πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι κυπέλλου περιλαμβάνει ο τρέχων μήνας για την ΑΕΛ. Για την 6η αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τον Εθνικό Άχνας, όπου το τρίποντο είναι μονόδρομος για τη Λεμεσιανή ομάδα, για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά τη διακοπή που θα ακολουθήσει ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Με νίκη επί του Εθνικού θα επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων με τον προπονητή, Κρις Κόλμαν, να έχει την ευκαιρία μετά μέσα από… μίνι προετοιμασία να δουλέψει σε αδυναμίες και σε χημεία, ομοιογένεια της ομάδας.

Με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή, η ΑΕΛ θ’ αντιμετωπίσει την 21η Οκτωβρίου εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ την 27η του μήνα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί την 30η Οκτωβρίου για την ΑΕΛ με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Στην ΑΕΛ αναμένουν και την ενημέρωση για την εκδίκαση του Εφετείου. Η νομική ομάδα της ΑΕΛ κατέθεσε όλα όσα χρειαζόταν για την έφερε για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Απόλλωνα και αναμένει τα… σπουδαία!

Subscribe

Related articles

Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»

Πως και πως περιμένει την επιστροφή του Γκάβι...

Ο Άρης Λεμεσού καλεί τον κόσμο για να γιορτάσουν τα 94 χρόνια!

Ο Άρης Λεμεσού σήμερα κλείνει 94 χρόνια ζωής...

Οι Duran Duran… Duran του Έμερι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Μάης του ΄82 η εργατούπολη του Μπέρμιγχαμ ένιωθε δικαίως...

To μεγάλο «πρέπει» κι ένα καλό… φάρμακο ενόψει Ολυμπιακού | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την αποψινή πρεμιέρα...

Ο Λεβαδειακός «έδεσε» τον Λιάγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2028

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του...

Η Super League έδωσε το «οκ» για αλλαγή ώρας στο Λεβαδειακός

Με επίσημη ενημέρωση η Super League γνωστοποίησε την...

Στο… 3άρι του Οκτώβρη ο στόχος είναι ένας για τον Απόλλωνα!

Μπήκαμε στον μήνα Οκτώβριο με τον Απόλλωνα Λεμεσού...