Ο Μέσι δίνει την ψήφο του για τη Χρυσή Μπάλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες!

Ούτε Βινίσιους, ούτε Ρόδρι, ούτε Μπέλινγκχαμ! Ο Λιονέλ Μέσι απέφυγε να αναδείξει νικητή της Χρυσής Μπάλας κάποιο από τα τρία φαβορί κι έδωσε την ψήφο του στον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας έχει ξεκινήσει, με την τελετή ναι είναι προγραμματισμένη για τις 28 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα τρία μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση είναι οι Βινίσιους, Ρόδρι και Τζουντ Μπέλινγκχαμ, όμως για τον Λιονέλ Μέσι κανένας τους δεν αξίζει την απόλυτη ατομική διάκριση για το 2024.

Η Χρυσή Μπάλα άλλωστε πρέπει να καταλήξει στα χέρια κάποιου άλλου… Ο λόγος για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής και επιθετικό της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος κατέκτησε το Copa America και οδήγησε την περσινή περίοδο τους Νερατζούρι στην κατάκτηση της Serie A με τον ίδιο να παίρνει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με απολογισμό 24 γκολ.

«Είχε μια θεαματική χρονιά. Σκόραρε στον τελικό (σ.σ. του Κόπα Αμέρικα) και ήταν ο καλύτερος σκόρερ. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλο» ήταν τα λόγια του Μέσι μετά το επιβλητικό 6-0 της Αργεντινής επί της Βολιβίας.

Subscribe

Related articles

Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

Η αίσθηση ότι ο Στέφαν Ντράζιτς είναι σχεδόν...

Οι αντίπαλες ομάδες που θα συναντήσει ο Μανωλάς

Ο Πανναξιακός που θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς...

«Έρχεται ο γίγαντας Ολυμπιακός»

To πρώτο βήμα για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στους...