Ο κανόνας που προβλέπει το οικονομικό όριο για τον αντικαταστάτη του Τερ Στέγκεν στην «Μπάρτσα»

Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης σχεδόν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι «μπλαουγκράνα»… τρέχουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του, έχοντας τη δυνατότητα να «χρησιμοποιήσει» το 80% του συμβολαίου του Γερμανού τερματοφύλακα.

  • Ο κανόνας που επιτρέπει στην Μπάρτσα να «χρησιμοποιήσει» έως και το 80% του μισθού του Τερ Στέγκεν

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Μπαρτσελόνα και τον Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Βιγιαρεάλ Μπαρτσελόνα, έχει υποστεί ρήξη τένοντα στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού και θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει την πολύ σοβαρή ζημιά.

Αναπόφευκτα, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη βγει στην αγορά προκειμένου να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Γερμανού. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να «πατήσει» στο «παράθυρο» που επιτρέπει η La Liga, ώστε μια ομάδα να προχωρά στην αντικατάσταση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό των τεσσάρων μηνών.

— Barça Spaces (@BarcaSpaces) September 22, 2024

Ο κανόνας που επιτρέπει στην Μπάρτσα να «χρησιμοποιήσει» έως και το 80% του μισθού του Τερ Στέγκεν

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ελεύθερου τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τερ Στέγκεν. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να συμμορφωθούν και με άλλους όρους. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «AS», η Μπαρτσελόνα μπορεί να δώσει στον νέο τερματοφύλακα ένα συμβόλαιο που θα φτάνει έως και το 80% του ετήσιου μισθού του Γερμανού τερματοφύλακα.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν λαμβάνει 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από την Μπαρτσελόνα. Αυτό σημαίνει πως εάν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει οριστικά να προχωρήσει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, θα έχει τη δυνατότητα να του προσφέρει ετήσιο μισθό που θα ανέρχεται (μάξιμουμ) έως και τα (σχεδόν) 7 εκατομμύρια ευρώ.

Subscribe

Related articles

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Άρη στον αγώνα με τον Εθνικό

Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση απαγορεύτηκε η οργανωμένη...

Τεχνικός διευθυντής στην Καρμιώτισσα ο Σίμος Ταραπαλούζης!

Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε την πρόληψη του Σίμου Ταραπουλούζη...

Το άβατο του «Αλφαμέγα» και η πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ

Το «Αλφαμέγα» είναι μια δύσκολη πίστα για τον...

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής...