Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη από τη Φενέρμπαχτσε για τη χειρονομία «3-1»

Ο Εργκίν Αταμάν απολογήθηκε για την κίνησή του να δείξει με τα δάχτυλά του το πρόσφατο 3-1 της Γαλατάσαραϊ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Ο Εργκίν Αταμάν ουδέποτε έκρυψε τη συμπάθειά του προς τη Γαλατάσαραϊ και μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» αποθεώθηκε από τους φίλους της «τσιμ-μπομ», δείχνοντας το πρόσφατο 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο ποδόσφαιρο.

Με σχετικό story στο Instagram, ο Αταμάν απολογήθηκε στον οργανισμό της Φενέρ για την αναστάτωση που προκάλεσε, τονίζοντας σχετικά:

«Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία “3-1” που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!

Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού.

Εργκίν Αταμάν»

Subscribe

Related articles

Ενοχλήσεις ο Μαξ και ατομικό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ,...

Ο Μποάκι ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον Άρη Λεμεσού

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον αμυντικό...

Άλλη μια επανάληψη ιστορίας με τον Μεντιλίμπαρ; | Blog

Ο Κ. Νικολακόπουλος θυμίζει μέσα από το blog...

ΓεροΓιοβάισα: Γκολ, γκολ, γκολ!

Ο γεροΓιοβάισα πάει στην... Πόλη και βλέπει γκολ...

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Stoiximan Super Cup

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των...

Στο οπλοστάσιο ο Γκαρσία που πάει “Αμμόχωστος”

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Άνχελ Γκαρσία,...

Η σημασία της διαχείρισης του Ορτέγα που παίζει… σχεδόν μόνος του στο αριστερό άκρο

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων έχει πάρει......