Ο Αλ Κελαϊφί στηρίζει τον Ενρίκε στο… επεισόδιο με τον Ντεμπελέ

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουίς Ενρίκε δίνει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί για το επεισόδιο με τον Ντεμπελέ, καθώς ο πρόεδρος της Παρί δεν έχει καμία πρόθεση να παρέμβει στις αποφάσεις του προπονητή.

Ντόρο προκάλεσε στη Γαλλία η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Ισπανό να αποδίδει τον λόγο στην έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του 27χρονου προς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Πολλοί υπέθεσαν πως οι τελευταίες εξελίξεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια αντίδραση από τον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όμως σύμφωνα με την «AS» ο Καταριανός στηρίζει απόλυτα τον Λουίς Ενρίκε.

«Αν ο Κελαϊφί παρέμβει έστω και λίγο στις αποφάσεις του Λουίς Ενρίκε, τότε ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει αμέσως» προσθέτει η ισπανική εφημερίδα, συμπληρώνοντας πως από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε ο Ισπανός είχε ξεκαθαρίσει στο σύλλογο πως θέλει λευκό χαρτί στις αποφάσεις του.

Σε συνέχεια των εξελίξεων η «L’ Equipe» αποκαλύπτει πως η κόντρα μεταξύ Ενρίκε και Ντεμπελέ ξέσπασε λόγω μιας διαφωνίας που είχαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρεν και κορυφώθηκε όταν ο Γάλλος απάντησε με απότομο τρόπο στον προπονητή του.

Subscribe

Related articles

Ο Λε Νορμάν διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός που υπέστη στην...

Κλήθηκαν στις εθνικές τους Άλχο, Άνταμ και Γιαμπλόνσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Νικολάι Άλχο, Μάρτιν...

Χωρίς τον κόσμο του θα πάει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ τελικά θα...

Επίσημα παρελθόν ο Σατσιάς, προ των πυλών της Λαμίας ο Βόκολος

Η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της...

Πέταξε για Ελλάδα, με Όρτα-Μπρούμα κόντρα στον Ολυμπιακό η Μπράγκα

Η Μπράγκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το...