Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Αντβέρπ – Μπέερσχοτ λόγω ρίψης καπνογόνων

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι της Αμβέρσας ανάμεσα σε Αντβέρπ και Μπέερσχοτ, όταν οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσω ρίψης καπνογόνων στο 75΄.

Απροσδόκητο και… πρώιμο φινάλε στο ντέρμπι της Αμβέρσας ανάμεσα σε Αντβέρπ και Μπέερσχοτ. Οι δυο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα Βελγίου, με τους γηπεδούχους να στήνουν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και να προηγούνται με 4-0 καθώς ο αγώνας όδευε προς το τελευταίο τέταρτο.

Ένα τέταρτο ωστόσο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς οι οπαδοί της Μπέερσχοτ είχαν διαφορετική άποψη! Στο 75΄ συγκεκριμένα έριξαν καπνογόνα στο γήπεδο δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει το ντέρμπι οριστικά!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Βελγίου το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα θα μπορούσε να συνεχιστεί τη Δευτέρα (30/9) κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία για τα σκηνικά που οδήγησαν στη διακοπή.

Να σημειωθεί πως βασικός για την ομάδα της Μπέερσχοτ ήταν ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας για όλη τη διάρκεια του αγώνα.

— Royal Antwerp FC (@official_rafc) September 29, 2024

Subscribe

Related articles

Έ”Χ”ασε έδαφος ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην σκληροτράχηλη Ομόνοια 29ης Μαΐου

Δεν κατάφεραν να νικήσουν τον «τοίχο» Μπρολ παρά...

Το πάλεψαν Πάφος και Άρης αλλά θα αρκεστούν «στην μονάδα»!

Ισοπαλία μας επιφύλασσε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα...

Με ωραίους νέους και σκόρερ τους «παλιούς»!

Παίζοντας με επτά αλλαγές συγκριτικά με το ματς...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος...

Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι...