Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα έμειναν στο 1-1 παρά τις πολλές ”Χ”αμένες ευκαιρίες

Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα μοιράστηκαν από έναν βαθμό στη Λάρνακα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που όμως δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και έτσι έμειναν στο τελικό 1-1.

  • Α’ ημίχρονο:
  • Β’ ημίχρονο:

Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχθηκε την Καρμιώτισσα για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αμφότερες οι δύο ομάδες χρειάζονταν την νίκη καθώς βρίσκονταν στην 8η και 11η θέση αντίστοιχα με 4 βαθμούς, ισόβαθμες με Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας. Οι σημερινοί 3 βαθμοί ήταν μεγάλο κίνητρο καθώς θα βοηθούσαν την νικήτρια ομάδα να πάρει βαθμολογικό προβάδισμα από την ζώνη του υποβιβασμού.

Α’ ημίχρονο:

Η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυναμικά πιέζοντας ψηλά την άμυνα της Ομόνοιας. Μόλις στο 14′, η ομάδα από τα Πολεμίδια πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γιούση να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λόρια με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Το επόμενο εικοσάλεπτο η Καρμιώτισσα συνέχισε την πίεση και να προσπαθεί να δημιουργεί ευκαιρίες. Η ομάδα της Αραδίππου στο υπόλοιπο μισό του πρώτου ημιχρόνου έδειξε πιο επιθετικές διαθέσεις και δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά ο Επασί είπε όχι και στις δύο κρατώντας το μηδέν μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Αραδιππιώτες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και μόλις τρία λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα έφεραν στα ίσα το σκορ με τον Σιντόνιο να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπόρχες.

Μετά το γκολ του Σιντόνιο, ο αγώνας πήρε έναν πιο γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα το σουτ του Βρόντη που κατάληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 70′ με τον Γιούση να βλέπει δεύτερη κίτρινη σε τάκλιν στον Σιήκκη.

Με ποδοσφαιριστή περισσότερο, η ομάδα της Αραδίππου αύξανε την πίεση και προσπαθούσε να βρει χώρους στην πλέον μαζεμένη και πιο αμυντική Καρμιώτισσα.

Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες θα πάνε στους 5 βαθμούς. Δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της η Ομόνοια Αραδίππου σε γκολ και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία 20 λεπτά.

Εντεκάδες:

Ομόνοια Αραδίππου(Ούγκο Μάρτινς): Λόρια, Βρόντης (80′ Μορέιρα), Χαβέλκα, Αναστασίου (71′ Ποντικός), Ταβάρες (80′ Μπάτζι), Ζερόμ, Σιήκκης, Μπόρχες (88′ Κούτσακος), Φεριέρ (88′ Αβραάμ), Θεοχάρους, Σιντόνιο

Καρμιώτισσα(Σίμος Ταραπουλούζης): Επασί, Αντωνίου (66′ Τσουκαλάς), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια, Νεοφύτου (66′ Γκραντινάρου), Κοβάσεβιτς, Πόθο (73′ Κβίρκβια), Σίμιτς, Ντόρντεβιτς (61′ Μπάκιτς), Γιούσης

Subscribe

Related articles

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...

Ο Κέιν αποχώρησε τραυματίας δυο εβδομάδες πριν από το Αγγλία

Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε τραυματίας από το ματς...

«Χ»αμένοι και οι δύο στην Τρίπολη!

Το 1-1 της Τρίπολης αφήνει και τους δύο...