Ολυμπιακός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Ατρόμητο

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (29/9, 18:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, για την έκτη αγωνιστική της Superleague.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στον Άρη την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα και τη Λιόν για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε μελετήσει τον Ατρόμητο και ξέρουμε πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες που θα κατέβει με όλα τα κίνητρα για να τα δώσει όλα. Όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό το κάνουν αυτό όλες οι ομάδες. Γι’ αυτό και εμείς πρέπει να μπούμε με ανάλογη νοοτροπία. Να τρέξουμε, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Αν δεν το κάνουμε αυτό και μπούμε με τη νοοτροπία πως είμαστε καλύτεροι και πως με αυτό μόνο θα κερδίσουμε το παιχνίδι, τότε ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε»

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν ξανά τις υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του. Ο Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως θα επανέλθει στην 4άδα στην άμυνα και έχοντας ξανά τον Ρέτσο ως βασικό (μετά το πρώτο του φετινό επίσημο ματς στη Γαλλία) στο πλευρό του Κάρμο, αφού και ο Λορέντζο Πιρόλα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ όσον αφορά την τετράδα στην άμυνα οι πιθανότεροι είναι οι Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο και Ορτέγκα, αν και υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να δώσει «ανάσες» στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ και να παίξει στη θέση του ο Κοστίνια.

Στη μεσαία γραμμή οι δύο από τους τρεις είναι σίγουροι και πρόκειται για τον Σαντιάγκο Έσε και τον Τσικίνιο, που θα παίξει λίγο πιο μπροστά, ενώ φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του 22χρονου Αργεντινού είναι ο Στάμενιτς. Στην επίθεση ο Μεντιλίμπαρ θα επιλέξει ξανά τριάδα, όμως ο σίγουρος μοιάζει να είναι ο Ελ Κααμπί στην κορυφή και πιθανότητες έχει και ο Βέλντε για τη μία θέση στα «φτερά».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Ο Ατρόμητος αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου επικράτησε με 2-1 στη Λιβαδειά, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην Τρίπολη (2-1) και στο Περιστέρι κόντρα στη Λαμία (4-2).

Στα αγωνιστικά, με μοναδική απουσία τον Καρλίτος θα παραταχθούν οι Περιστεριώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο θα έχουν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους αφού η διοίκηση ενημέρωσε πως εξασφάλισε θύρα στο γήπεδο για τους φιλάθλους της. Η εν λόγω θύρα είναι η 27, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 20 ευρώ έκαστος

Η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Καραμάνης, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Μπάκου, Γιουμπιτάνα, Φαν Βέερτ, Ουάρντα, Βρακάς, Καλοσκάμης, Τσαντίλας.

Αυτοί θα κρίνουν τα ντέρμπι σε Τούμπα και Φιλαδέλφεια

Subscribe

Related articles

Πρωτοσέλιδο στο Μεξικό με ελληνικό «Σε αγαπώ» για τον Γιακουμάκη

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Κρουζ Αζούλ...

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και για το deal o Γιόβετιτς

Κυριακή του Στεφάν Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο διεθνή...

Τον Ιούνη… έπαιξε για Ανόρθωση, τώρα για την Καρμιώτισσα ο Καμορανέζι

Τον περασμένο Ιούνιο η περίπτωση Καμορανέζι ήταν στα...