Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Όρτα – Τι συνέβη στην Πορτογαλία με τον μέσο της Μπράγκα (pics)

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η Μπράγκα, με τον Αντρέ Όρτα να είναι ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός στη συμφωνία που είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο με την Μπράγκα για τον δανεισμό του 27χρονου είχε βάλει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν την έχει ενεργοποιήσει, αλλά ούτε έχει βρει κάποια άλλη λύση με τον πορτογαλικό σύλλογο.

  • Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ενδεχόμενο ελληνοποίησης του Φαλ

Αυτό αναγκάζει τον Ίβηρα μέσο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μπράγκα, με τον Αντρέ Όρτα να εμφανίζεται στο αθλητικό κέντρο της πορτογαλικής ομάδας και να περνάει ιατρικά μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία του 27χρονου στην πρώτη συγκέντρωση της Μπράγκα μάλιστα προκάλεσε εντύπωση ακόμα και στους Πορτογάλους, καθώς ο Ιβηρας χαφ μόλις πριν από 23 ημέρες έπαιξε στον τελικό του Conference League.

📂 2024/25
⤷ Dia 1.#PorMais | #PreSeason pic.twitter.com/pU7pXnR9DY

— SC Braga (@SCBragaOficial) June 21, 2024

Η πορτογαλική ομάδα δεν έδωσε έξτρα μέρες ξεκούρασης στον Όρτα, όπως δικαιούνταν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, με πολλούς να θεωρούν την άμεση κλήση του Ιβηρα χαφ από την Μπράγκα ως έναν μοχλό πίεσης προς τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Όρτα, αλλά όχι με τους όρους που είχε βάλει ο τότε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, ο οποίος μετέπειτα αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι.

LIVE: Σλοβακία – Ουκρανία

Απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με τους Ερυθρόλευκους, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Με την Μπράγκα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, έχει συνολικά 222 συμμετοχές, με 10 γκολ και 28 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα...

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι ‘πονάει’»

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε το τι...

Τεσσάρα στη Ρίο Άβε και τώρα… Ολυμπιακός για την Μπράγκα

Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα...