Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Κέβιν Ζένον της Μπόκα Τζούνιορς
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει υποβάλει επίσημη πρόταση στη Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κέβιν Ζένον, του 24χρονου αριστερού εξτρέμ της ομάδας.
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Ζένον
Ο γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X (πρώην Twitter) ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στην προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό του τον παίκτη της Μπόκα. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ενισχυθεί στα άκρα με τις μεταγραφές των Στρεφέτσα και Ποντένσε, το ενδιαφέρον για τον Ζένον δεν έχει εκλείψει.
Ανταγωνισμός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η Μπόκα Τζούνιορς εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει λάβει, καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό, και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει καταθέσει επίσημη προσφορά για τον παίκτη. Η ύπαρξη ανταγωνισμού αυξάνει την αξία του Ζένον στην αγορά, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σύντομα.
Αγωνιστική εικόνα και στατιστικά
Ο Κέβιν Ζένον δεν έχει αγωνιστεί τον τελευταίο μήνα, ωστόσο μέχρι στιγμής στη σεζόν μετράει 26 συμμετοχές και έχει πετύχει 4 γκολ με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Η σταθερή παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας του καθιστά την περίπτωση του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τον Ολυμπιακό, που αναζητά ποιοτικές λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Δήλωση του δημοσιογράφου Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα
«🚨 Ο Κέβιν Ζένον έχει σοβαρές πιθανότητες να αλλάξει ομάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Από την Ελλάδα και τη Ρωσία έχουν φτάσει προτάσεις που η Μπόκα αξιολογεί. Ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί τον τελευταίο μήνα. Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του.»