Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Πριέτο – Δεν θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή παικτών

Η συνάντηση ανάμεσα στον Αντόνιο Πριέτο και τη διοίκηση της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι ο Ισπανός δεν θα είναι αυτός που θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές, αλλά ο Οκκάς. Το συμβόλαιο του ίδιου εξακολουθεί να είναι πρόβλημα για τα οικονομικά του συλλόγου.

Οι εξελίξεις στην Ανόρθωση τρέχουν και μετά την επιλογή του προπονητή, σειρά έχει η επίλυση της υπόθεσης του Αντόνιο Πριέτο και ο καθορισμός του ρόλου που θα έχει στην ομάδα από δω και στο εξής.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να οριστούν οι αρμοδιότητες του Ισπανού, το συμβόλαιο του οποίου έχει ισχύ για τρία ακόμη χρόνια.

Μετά τις διαπραγματεύσεις της Τρίτης (18/6), αποφασίστηκε ότι ο τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» δεν θα έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των παικτών για τους οποίους θα κινηθεί ο σύλλογος. Αυτό πλέον θα το αναλάβει ο Γιάννης Οκκάς που πήρε τα ηνία πριν λίγες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, υπεύθυνος για αυτό το κομμάτι ήταν ο ίδιος ο Πριέτο, στον οποίο φαίνεται πως ασκούνται έμμεσα πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί.

Τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης είναι κάθε άλλο παρά καλά, επομένως η απομάκρυνση του 59χρονου είναι μία αρκετά συμφέρουσα λύση για τη βελτίωσή τους.

Subscribe

Related articles

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Γιαζίτσι για να κλείσει και τυπικά

Ο έμπειρος και διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται επί ελληνικού...

Απτόητη η Μαγιόρκα, πάτησε τετράδα στη La Liga!

Η Μαγιόρκα δραπέτευσε με το «διπλό» από την...

Ο Μπαρκολά υπέγραψε με ντοπιέτα το τρίποντο της Παρί

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα...

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της...

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον εφιάλτη σε πάρτι τεσσάρας!

Η Μπόχουμ φρόντισε να αγχώσει τη Ντόρτμουντ όταν...

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατάλαβαν ότι το League Phase είναι… άλλη φάση | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις πρώτες αναμετρήσεις...