Οι ομάδες με τις οποίες ο Σάρι… φλερτάρει για την επιστροφή του στους πάγκους

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναζητά την επιστροφή του στην προπονητική δράση και οι Μίλαν και Μπολόνια, σύμφωνα με το Calcio Mercato είναι οι βασικές υποψήφιες για να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε πολύ το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Μάλιστα, υπάρχουν δύο ομάδες της Serie A που αυτή τη στιγμή έχουν στο μυαλό τους τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό.

🚨 #Sarri vuole tornare presto in panchina, non solo il #Milan: #Italiano non è a rischio ma il #Bologna è alla finestra | https://t.co/VdiktduwZ5
✍️ @eleonora_trotta #CMITmercatohttps://t.co/rmHBZ951fF

— calciomercato.it (@calciomercatoit) October 7, 2024

Σύμφωνα με το Calcio Mercato, πρόκειται για τη Μίλαν και την Μπολόνια. Οι Ροσονέρι έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και υπάρχει πίεση για τον Πάολο Φονσέκα. Ο Σάρι αποτελεί αυτή τη στιμή μια από τις προτεραιότητές τους σε περίπτωση απόλυσης του Πορτογάλου.

Από την πλευρά τους, οι Ροσομπλού δεν κάνουν σκέψεις απομάκρυνσης του Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ωστόσο θαυμάζουν πολύ τον Σάρι και ήθελαν εξ αρχής να τον κάνουν δικό τους, πριν προσλάβουν τον Ιταλιάνο. Έτσι, αν και δείχνει μακρινό σενάριο, το… φλερτ τους με τον 65χρονο είναι δεδομένο.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα δωρεάν εισιτήρια με Τσέλσι

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους...