Οι Κάρμο και Ολιβέιρα οι δύο δυνατοί υποψήφιοι για βασικοί στον Ολυμπιακό με Αρη

Ο σχεδόν δίμετρος στόπερ και ο Πορτογάλος χαφ είναι τα δύο φαβορί για να χριστούν βασικοί για τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη.

Στο 0-0 της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Τζολάκη στην εστία, τους Ορτέγα και Ροντινέι στα δύο άκρα της άμυνας και τους Πιρόλα και Ντόι δίδυμο στους στόπερ. Οι Έσε και Στάμενιτς ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τσικίνιο μπροστά τους, οι Βέλντε και Ζέλσον στις δύο πτέρυγες και ο Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ισπανός τεχνικός από τη μεριά του ανακοίνωσε τις τελικές του επιλογές για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Από τους παίκτες της αποστολής ο Κάρμο για την άμυνα και ο Ολιβέιρα για το κέντρο είναι οι δύο πιθανές αλλαγές σε επίπεδο αρχικού σχήματος.

#ARISOLY: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/vCosfZXlFj

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 20, 2024

Έτσι μία πιθανή 11άδα για το Αρης – Ολυμπιακός για τους Ερυθρόλεκους θα είναι με: Τζολάκη στην εστία, τους Ορτέγα και Ροντινέι στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κάρμο και Ντόι δίδυμο στους στόπερ. Οι Έσε και Ολιβέιρα να είναι στον άξονα με τον Τσικίνιο λίγο πιο μπροστά, οι Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς στις δύο πτέρυγες και ο Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή των Πειραιωτών είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μαρτίνς, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν και Γιάρεμτσουκ.

Subscribe

Related articles

Μαζί στο Γουέστ Χαμ οι Μπόελι και Εγκμπάλι

Το «παρών» στο «London Stadium» για να παρακολουθήσουν...

Βασικός ο Μαυροπάνος στο Γουέστ Χαμ

Στην αρχική ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο...

Πιο επικίνδυνη η… στροφή στο Βόλο | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τον σημερινό αγώνα του...