Οι αντίπαλες ομάδες που θα συναντήσει ο Μανωλάς

Ο Πανναξιακός που θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς συμμετέχει σε όμιλο με συλλόγους που εδρεύουν, ξέχωρα από τη Νάξο, στη Σαντορίνη και την Πάρο.

  • Η βαθμολογία στον όμιλο του Κώστα Μανωλά

Στον Πανναξιακό θα συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς και αυτόματα ένας παίκτης του δικού του status quo με τίτλους και δεκάδες εμφανίσεις στα Κύπελλα Ευρώπης που παράλληλα είναι μόλις 33 ετών, θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του νησιού ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να ενταχθεί σε αυτόν καθώς επέλεξε τη Νάξο από όπου κατάγεται ως τον νέο τόπο διαμονής του, για τον ίδιο και φυσικά την οικογένειά του.

Αυτόματα θα αποτελέσει πόλο έλξης για το ποδόσφαιρο της περιοχής, όπου ο Πανναξιακός συμμετέχει σε group μαζί με διάφορες ομάδες από τη Σαντορίνη, την Πάρο αλλά και γειτονικούς του.

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη εδρεύουν η Θύελλα Καμαρίου, ο Α.Ο. Πύργου και ο Α.Ο. Πανθηραϊκός, στη δεύτερη βρίσκουμε τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκό, τον Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και τον Α.Ο. Πάρου, ενώ υπάρχει και το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Μ.Σ. Φιλώτι Νάξου.

Αυτή τη στιγμή μετά και την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών Πανναξιακός βρίσκεται στη μέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-0-1, ενώ ως έδρα χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Ο Παναξιακός, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του, ιδρύθηκε το 1960 μετά από συγχώνευση των Ολυμπιακού Νάξου και Απόλλων Νάξου που ήταν ο πρώτος και αρχαιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος του νησιού, ενώ το 2013/14 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεταξύ άλλων στο παλμαρέ του έχει επτά πρωταθλήματα Κυκλάδων και πέντε Κύπελλα.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Κώστα Μανωλά

1. Φιλώτι Νάξου 4 6-5
2. A.O. Πύργου 3 3-0
3. Πανναξιακός 3 7-3
4. Πανθηραϊκός 3 4-0
5. Θύελλα Καμαρίου 3 7-0
6. Α.Ο. Πάρου 1 1-8
7. Μαρπησσαϊκό 0 4-12
8. Νηρέας Πάρου -5 0-4

Subscribe

Related articles

Ο Μέσι δίνει την ψήφο του για τη Χρυσή Μπάλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες!

Ούτε Βινίσιους, ούτε Ρόδρι, ούτε Μπέλινγκχαμ! Ο Λιονέλ...

Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

Η αίσθηση ότι ο Στέφαν Ντράζιτς είναι σχεδόν...