«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή του γηπέδου του ΑΠΟΕΛ

Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας, το όνειρο του ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στο προσκήνιο. Το έργο είχε ανασταλεί μετά τον ξαφνικό θάνατο του Ντίνου Ιορδάνου, εκ των βασικότερων υποστηρικτών του εγχειρήματος, αφήνοντας πολλά ερωτήματα για την πορεία του

Ωστόσο, η οικογένεια του εκλιπόντος έδωσε το πράσινο φως για να συνεχιστεί η διαδικασία, επιθυμώντας να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε ο Ιορδάνου προς τιμήν του.

Τα άτομα που χειρίζονται το πρότζεκτ βρίσκονται ήδη σε επαφή με επενδυτές που είχαν εκφράσει αρχικό ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον αείμνηστο επιχειρηματία. Οι επενδυτές αυτοί, σύμφωνα με πηγές, φαίνεται να είναι θετικοί στο να συμβάλουν οικονομικά για την υλοποίηση του σχεδίου.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, πέρα από την οικονομική στήριξη, είναι η θέληση της οικογένειας Ιορδάνου να δει το γήπεδο να γίνεται πραγματικότητα, όπως ακριβώς το είχε οραματιστεί ο πατέρας τους. Το έργο, που ξεκίνησε ως ένας προσωπικός στόχος, πλέον παίρνει μια νέα διάσταση, καθώς συνδέεται άμεσα με τη μνήμη και την κληρονομιά του Ντίνου Ιορδάνου, και αναμένεται να αποτελέσει έναν ιστορικό σταθμό για τον σύλλογο.

Subscribe

Related articles

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λιβαδειά

Την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι...

Δίψα ομάδας και «λαού» για το διπλό στο «ΠΑΠ»

Η Ανόρθωση ξεπροβάλλει για το «τριφύλλι», (19:00 CABLENET,...

Ντέρμπι Ανόρθωση – Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους των δύο ομάδων!

Μεγάλο ντέρμπι στην 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος,...

Να ανοίξει λογαριασμό στην ΑΕΚ «πληγώνοντας» την πρώην

Μία νίκη και δυο ήττες στις τρεις πρώτες...

Stoiximan Super League: Με 8.50 στον Βόλο και 11.50 στο Άρης

Ώρα αποδείξεων για Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλ....

Απαντούν με Bet Builder στο 16… Άρης και Ολυμπιακός!

Σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης...