«Νωχελική» έρχεται η πρώτη αντίπαλός της Πάφου στην League Phase του Conference League.

Κάπως «μουδιασμένη» θα υποδεχτεί την Πάφο η πρώτη της αντίπαλος στη League Phase του Conference League, η Πετροκούμπ, καθώς προέρχεται από δύσκολη επικράτηση με 2-1 επί της Μιλσάμι.

Η γνωστή μας από την κλήρωση της με τον ΑΠΟΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Πετροκούμπ, επρόκειτο να αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο της Πάφου στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Λίγο πολύ, μετά τα θερινά παιχνίδια με τους Πρωταθλητές Κύπρου, το παιχνίδι των Μολδαβών είναι γνωστό στους Κυπελλούχους. Ωστόσο η ομάδα δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν το καλοκαίρι.

Η περσινή πρωταθλήτρια Μολδαβίας, η οποία έβαλε τέλος στην μόνιμη κυριαρχία της Σερίφ Τιρασπόλ, τώρα βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, 11 πόντους πίσω από την κορυφή. Σε συνολικά 7 αγώνες, έναν λιγότερο από όσους βρίσκονται από πάνω της, έχει δεχθεί συνολικά 6 γκολ και έχει σκοράρει 10, έχοντας διαφορά τερμάτων 4.

Σίγουρα είναι αρνητικό ότι σε επτά αγώνες μετράει μόλις 3 νίκες, ενώ οι δυο ήττες και οι δυο ισοπαλίες σίγουρα χτυπάνε καμπανάκια. Η έδρα της Πετροκούμπ, όπως την έχουμε ξαναδεί έχει ηλεκτρική ατμόσφαιρα και επρόκειτο να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη των Μολδαβών στην προσπάθειά τους να ξεκινήσουν με το δεξί, απέναντι στην ανώτερη αγωνιστικά Πάφο.

Φυσικά δε τίθεται σύγκριση ανάμεσα στο Κυπριακό και στο Μολδαβικό πρωτάθλημα, ωστόσο είναι οφθαλμοφανές, έχοντας παρακολουθήσει την Πάφο, ότι διαθέτει αγωνιστική ανωτερότητα και μιλάμε πλέον για μια πολύ δεμένη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Βαριά εντός έδρας ήττα για την πρώτη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ πριν από την πρεμιέρα του Conference League

Στον τελευταίο αγώνα της, η Πετροκούμπ, πήρε δύσκολη νίκη επί της Μιλσάμι, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, με σκορ 2-1. Αξιοσημείωτο είναι το πως ήρθε η νίκη. Η αντίπαλος της Πάφου βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 11ο λεπτό, σκοράροντας δις στο 73′ και στο 84′, παίρνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα το ταξίδι στο Κισινάου δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Πάφος που βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα τα δώσει όλα για να κάνει «θετικό ποδαρικό» στην League Phase του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Νίκη στο φινάλε για την πρώτη αντίπαλο της Ομόνοιας στη League Phase του Conference League

Subscribe

Related articles

Ο Μαρτίνς πήρε τον Κεσχρίντα στην της Αλ Γκαράφα

Η Αλ Γκαράφα που είναι προπονητής ο γνώριμός...

Προπονήθηκαν κανονικά Λαμέλα και Μαρσιάλ

Σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα της...

Ολοταχώς για sold out το ταξίδι σε Παρίσι-Μαδρίτη, λίγες οι διαθέσιμες θέσεις!

Όποιος προλάβει-πρόλαβε και... θέση στο τσάρτερ, εξασφάλισε! Λίγες...

Εκτός κλήσεων Καμερούν ο Μουκουντί λόγω του τραυματισμού

Όπως αναμενόταν, ο Αρόλντ Μουκουντί που ταλαιπωρείται από...

Στο Δουβλίνο με Τσεπάκ ο ΑΠΟΕΛ, εκτός ο Σαρφό

Με τον Τσεπάκ θα ενισχυθεί στο Δουβλίνο για...

Οι διαιτητές της πρεμιέρας των Κυπριακών Ομάδων στη League Phase του Conference League

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητικές ομάδες οι οποίες θα αναλάβουν...