Ντιέγκο Ντορεγκαράι: Περιμένει πως και πως για να… πυροβολεί!

Έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία για συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα είναι ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι, μετά τον τραυματισμό του βασικού στράικερ, Πέδρο Μάρκες.

Μετά τον τραυματισμό του Πέδρο Μάρκες στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου ο βασικός στράικερ της ομάδας του Αντριάν Γκούλα θα είναι εκτός δράσης για ένα τρίμηνο περίπου, ο Σλοβάκος τεχνικός ψάχνει να βρει τις ιδανικότερες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Μία επιλογή στράικερ που επιστρέφει στη διάθεση του Αντριάν Γκούλα, μετά που εξέτισε την τιμωρία του στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη, είναι ο Ντιέγκο Φερνάντο Ντορεγκαράι.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της Cyprus League πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Στο ματς της πρεμιέρας, όπου ο Απόλλωνας έχασε από την ΑΕΚ Λάρνακας με 1-2, ο Ντορεγκαράι πέρασε στη θέση του Ζμέρχάλ στο 80΄, ενώ στην εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, μπήκε στο 80΄ στη θέση του Μάρκες, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+5΄.

Το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, αυτό με την ΑΕΛ, δεν έγινε, ενώ εξέτισε την τιμωρία του σε αυτό με τον Άρη.

Πλέον, επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα και εάν και εφόσον δεν επιλέξει Ζμέρχαλ ή κάτι άλλο για την κορυφή της επίθεσης ο Αντριάν Γκούλα, τότε ο Ντορεγκαράι θα είναι ο εκλεκτός για το αρχικό σχήμα για την κορυφή της επίθεσης.

Από τη στιγμή που δεν έχει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια ως τώρα, δεν αποκλείεται στο αυριανό ματς Κυπέλλου στο Δασάκι της Άχνας με τον Οθέλλο Αθηαίνου να είναι στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα για να… «ψηθεί» ακόμη περισσότερο, αν και στη Λεμεσιανή ομάδα όλοι πιστεύουν στην αγωνιστική του αξία και πως τώρα που θα χρειαστεί στα ματς πρωταθλήματος θα δείξει και με το παραπάνω τη δουλειά του, να ματώνει τα αντίπαλα δίκτυα.

Subscribe

Related articles

Το άβατο του «Αλφαμέγα» και η πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ

Το «Αλφαμέγα» είναι μια δύσκολη πίστα για τον...

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής...

Αυτή είναι η διαιτητική ομάδα του Σούπερ Καπ

Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν...

Η Λεβερκούζεν κοστολογεί τον Φλόριαν Βιρτς στα 150 εκατ. ευρώ

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον...

Γεροί πονοκέφαλοι Κόλμαν ενόψει του ντέρμπι του ΓΣΠ

Δεν έφτανε η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα,...