Νέο «στραβοπάτημα» για τη Μαρσέιγ που έμεινε ισόπαλη με την ουραγό Ανζέ

Η Μαρσέιγ «σκόνταψε» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Ligue 1 αφήνοντας πίσω της δύο βαθμούς, μετά το 1-1 με την ουραγό Ανζέ. Νεύρα στο πρώτο ημίχρονο με μία κόκκινη για κάθε ομάδα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1, Μαρσέιγ και Ανζέ έμειναν στο 1-1 στο «Βελοντρόμ». Πολλά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο με δύο κόκκινες μέχρι το 30′, για πρώτη φορά από το 2011 στην κατηγορία, ενώ τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη χωρίς να προκύψει νικητής στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 26′ μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ραολιζόα, ωστόσο η Μαρσέιγ έχασε γρήγορα το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Μοπέ «κατάφερε» να πάρει δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά και αποβλήθηκε στο 30ό λεπτό. Η μόνη αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 33′, με τον Ρούλι να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Αμπντελί γλιτώνοντας τη Μαρσέιγ.

Το δεύτερο μέρος είχε ό,τι έλειψε από το πρώτο γκολ. Στο 51′, ο Ρόου άνοιξε το σκορ για τη Μαρσέιγ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα. Ωστόσο, η Ανζέ απάντησε άμεσα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελ Μελάλι τρία λεπτά μετά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα χωρίς όμως επιτυχία, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Στους 14 βαθμούς και την τρίτη θέση η ομάδα του Ντε Τσέρμπι.

Subscribe

Related articles

Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague μετά την πρεμιέρα (pic)

Η Euroleague έκανε πρεμιέρα το διήμερο (3-4/10) επιστρέφοντας ξανά...

Τι είπε ο Μποζίκας για τις επιστροφές Φαλ και Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα την παρουσία του στη...

Η Βερόνα έσπασε το κακό σερί με ανατροπή και τρίποντο

Η Βερόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο...

Επιστροφή στις νίκες για την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Σημαντικό τρίποντο πήρε η Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη, η...

Η απάντηση του Γιασικεβίτσιους στον Μπαρτζώκα

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη...