Μπάχαλο η Λιόν πριν τον Ολυμπιακό – Έρχονται μαζικές αποχωρήσεις (pic)

Το βράδυ της Κυριακής η Λιόν βρέθηκε να παίζει με παίκτη περισσότερο από το 5ο λεπτό κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά κατάφερε να ηττηθεί με 2-3 στο τέλος του ματς. Έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στη 14η θέση της Ligue 1 και με μόλις τέσσερις βαθμούς. Κι όμως η αγωνιστική κατρακύλα δεν είναι το χειρότερο που συμβαίνει στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού (26/9), στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «RMC Sport», η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου είναι τραγική, γι’ αυτό και άμεσα αναμένονται ενέργειες ώστε να μειωθεί το προσωπικό στον σύλλογο. Όπως σημειώνουν λοιπόν στη Γαλλία, η διοίκηση του κλαμπ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα αφορά μαζικές και εθελοντικές παραιτήσεις με στόσο την ελευθέρωση κάποιων θέσεων εργασίας.

Douche froide à Decines au lendemain de l’Olympico : vers un plan d’environ 90 départs volontaires à l’OL, qui compte 600 salariés actuellement mais a perdu 300M€ depuis cinq ans.https://t.co/SYy5eARjP7

— Le Progrès OL (@LeProgresOL) September 23, 2024

Το πλάνο προβλέπει πως θα ανοίξουν 74 θέσεις εντός του συλλόγου ενώ θα υπάρξουν και 20 ακόμα συγχωνεύσεις τμημάτων. Στόχος είναι η μείωση των υπαλλήλων από τους 600 που είναι τη δεδομένη στιγμή σε κάτω από 500, με τις εξελίξεις να μην βρίσκουν απροετοίμαστους τους εργαζόμενους πάντως καθώς εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για δυσάρεστες εξελίξεις με δεδομένο πως η κατάσταση στο κλαμπ είναι κάκιστη οικονομικά.

Η απόλυτη σύγκριση των 5 πρώτων αγωνιστικών: Τι είχαν κάνει πέρσι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός…

Τα όσα πρόκειται να γίνουν προσεχώς έκανε γνωστά ο Λορέντ Προυντ Ομ, Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο σε δύο στάδια. Το ένα στις 9 το πρωί για τα υψηλά υφιστάμενα στελέχη και το δεύτερο το μεσημέρι μπροστά σε όλο το προσωπικό. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε στο προσωπικό πως ο σύλλογος είχε χάσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια και επομένως η ζημιά πρέπει να περιοριστεί.

Subscribe

Related articles

Σπιλέφσκι: «Είναι απίστευτο πόσο εύκολα περνά ο καιρός»

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι συμπλήρωσε 200 ματς στον πάγκο...

Φτιάξτε ομάδες νωρίς για να κερδίζετε | Blog

Οι απώλειες βαθμών των “μεγάλων” συνεχίζονται και ο...

Η προσοχή στα δυο μέτωπα της Τετάρτης στον Απόλλωνα Λεμεσού

Στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης έχουν στραμμένη την...

Επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ρωσίας ο Τσάλοφ

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ρωσίας για φιλικά παιχνίδια,...