«Μουρμούρα» στη Γαλλία για Μπαπέ: Έμεινε εκτός Εθνικής ως ανέτοιμος αλλά έπαιξε βασικός με Βιγιαρεάλ

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στη Γαλλία μετά τη συμμετοχή του ως βασικός στο ματς της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, κι αυτό διότι έμεινε εκτός Εθνικής για τα ματς του Nations League δηλώνοντας ανέτοιμος.

Η επιστροφή του Κιλιάν Μπαπέ στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποτελούσε ευτυχές νέο για τα γαλλικά ΜΜΕ. Αυτή τη φορά, όμως, αποτελεί την αφορμή για έντονη αντιπαράθεση, καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ έπαιξε βασικός με τη Βασίλισσα λίγες μέρες αφότου τέθηκε εκτός εθνικής Γαλλίας δηλώνοντας ανέτοιμος!

Ο Μπαπέ, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με την Ατλέτικο λόγω μυϊκού τραυματισμού και μπήκε ως αλλαγή στην ήττα από τη Λιλ στο Champions League, έπαιξε για 71 λεπτά στη νίκη της Βασίλισσας επί της Βιγιαρεάλ, εξέλιξη που αυτομάτως προκάλεσε «σούσουρο» στην πατρίδα του, αφού νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε ζητήσει από τον Ντιντιέ Ντεσάν κατά την επικοινωνία που είχαν να μείνει εκτός από τα προσεχή ματς του Nations League να μην τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του καθώς δεν ένιωθε πως βρίσκεται ακόμα στο 100%.

Η αντίφαση αυτή «χτύπησε» άσχημα εντός των γαλλικών τειχών, με τον γαλλικό Τύπο να εστιάζει στους χειρισμούς της Ρεάλ προκειμένου να προφυλάξει τον σταρ της εν μέσω του ασφυκτικού προγράμματος, αλλά και τη διάθεση του Ντεσάν να μην πιέσει καταστάσεις και να διατηρήσει άρτιες τις σχέσεις με τους Μαδριλένους, ώστε να επωφεληθεί μακροπρόθεσμα με την απρόσκοπτη παρουσία του 25χρονου σούπερ σταρ.

Subscribe

Related articles

Είδαν τους «μικρούς» των «αιωνίων» οι Κοβάσεβιτς, Παπαδόπουλος, Μόρας

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για τις Under 19 παρακολούθησαν,...

Στη λίστα της Νέας Σαλαμίνας ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι

Στη λίστα της Νέας Σαλαμίνας για την -πιθανή-...

Μεγάλη ανατροπή για τον Ολυμπιακό με γκολ στο 94′ στο ντέρμπι των… μικρών

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς με γκολ του τερματοφύλακα...