27.9 C
Athens
Wednesday, August 6, 2025
HomeΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής δεν είναι για 1.500 διαρκείας, θα ζητήσουμε παραχώρηση του...

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής δεν είναι για 1.500 διαρκείας, θα ζητήσουμε παραχώρηση του Καυτανζογλείου για 49 χρόνια»

Date:

Related stories

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Πλήρης συμφωνία Νούνιες – Αλ Χιλάλ, αποχωρεί ο Ουρουγουανός

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για τη μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποχωρεί από τους «κόκκινους», σηματοδοτώντας νέα σελίδα στην καριέρα του.

Πανσερραϊκός: Ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ Β΄ σε έναν αγώνα που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Σον: Αποχαιρέτησε την Τότεναμ με δάκρυα σε ένα συγκινητικό βίντεο (vid)

Ο Χέουνγκ-Μιν Σον αποχαιρέτησε την Τότεναμ με ένα συγκινητικό βίντεο γεμάτο δάκρυα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματά του για τα χρόνια που πέρασε στους «σπερς».

Βαγιαννίδης: Το «Παναθηναϊκό» νούμερο που επέλεξε στη Σπόρτινγκ

Ο Βαγιαννίδης επέλεξε το «Παναθηναϊκό» νούμερο στη Σπόρτινγκ, τιμώντας το παρελθόν του. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τη σύνδεσή του με τον ελληνικό σύλλογο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Νίκος Μονεμβασιώτης, πρόεδρος του Ηρακλή, μίλησε σε συνέντευξή του για την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας και τους μελλοντικούς της σχεδιασμούς. Τόνισε ότι ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα που μπορεί να στηριχθεί σε 1.500 διαρκείας και αποκάλυψε την πρόθεση της διοίκησης να ζητήσει την παραχώρηση του Καυτανζογλείου σταδίου για διάστημα 49 ετών, με στόχο τη σταθερή ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μονεμβασιώτης επισημαίνει τις προκλήσεις της τρέχουσας κατάστασης στον Ηρακλή και την ανάγκη επέκτασης της χωρητικότητας των διαρκείας

Μονεμβασιώτης επισημαίνει τις προκλήσεις της τρέχουσας κατάστασης στον Ηρακλή και την ανάγκη επέκτασης της χωρητικότητας των διαρκείας

Ο Μάκης Μονεμβασιώτης θέτει με σαφήνεια το ζήτημα της περιορισμένης ζήτησης για διαρκείας στον Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι τα 1.500 εισιτήρια δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία και τον οπαδικό δυναμισμό της ομάδας. Σημειώνει πως η τρέχουσα κατάσταση επιβάλλει καινοτόμες λύσεις για την ενίσχυση της οικονομικής βιωσιμότητας, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη προσέλκυση φιλάθλων.

Η αύξηση της χωρητικότητας των διαρκείας είναι μονόδρομος, καθώς η περιορισμένη δυνατότητα φιλοξενίας στο γήπεδο κρατά πίσω την ομάδα από το να δημιουργήσει μια πιο σταθερή και δυναμική σχέση με τον κόσμο της. Ο Μονεμβασιώτης αναφέρει πως επιδιώκεται η παραχώρηση του Καυτανζογλείου στα διοικητικά χέρια του Ηρακλή για 49 χρόνια, με στόχο να γίνουν βελτιώσεις και αναβαθμίσεις που θα καταστήσουν το γήπεδο πλήρως λειτουργικό και ελκυστικό για το κοινό.

Αυτή η παραχώρηση θεωρείται κρίσιμη για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος ανάπτυξης που θα στηριχθεί σε σταθερά έσοδα από εισιτήρια διαρκείας, τη βελτίωση των υποδομών και τη μεγαλύτερη προβολή του συλλόγου. Παράλληλα, ο Μονεμβασιώτης τονίζει πως αυτή η στρατηγική θα ενισχύσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθώς η ψυχολογία και η εστίαση του συλλόγου συνδέεται άμεσα με την παρουσία και τη στήριξη των φιλάθλων. Η επένδυση σε μία πιο φιλόξενη και δυναμική έδρα αποτελεί βάση για την υλοποίηση αυτών των φιλοδοξιών.

Ο Μονεμβασιώτης έθεσε με σαφήνεια τις προτεραιότητες και τις απαιτήσεις της διοίκησης του Ηρακλή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μεγαλύτερη χωρητικότητα και σταθερότητα στον χώρο που θα φιλοξενεί τις αναμετρήσεις της ομάδας. Η πρόταση για παραχώρηση του Καυτανζογλείου σε μακροχρόνια βάση, ενδεχομένως να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον Ηρακλή, που θα μπορεί να στηριχθεί σε ένα σύγχρονο και επαρκές γήπεδο, ανταποκρινόμενο στις φιλοδοξίες του συλλόγου και των φιλάθλων του. Οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης αναμένεται να κρίνουν την επιτυχία αυτού του σχεδιασμού και να θέσουν τα θεμέλια για την αναγέννηση του ιστορικού σωματείου.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories