Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό οι Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά

Από ένα γκολ πέτυχαν Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά για την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα Χανιά κρατούσαν στα χέρια τους την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς ήταν μπροστά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι σκόραραν και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 10′ κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κωστέας με τον Σαφαρίκα να του λέει όχι και να κρατάει το 0-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κόλα στο 26′, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Αρκάδες πίεσαν για να μπορέσουν να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν, κάτι που κατάφεραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπουσάι με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 90+1′ κεφ. – 26′ Κόλα

Αστέρας Τρίπολης Β (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Τουρκοχωρίτης (76′ Παπαδημητρίου), Μπουσάι, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουλούλης (46′ Καραγιάννης), Ντέτλερ (57′ Μπατζώνης), Προύντζος (68′ Καλά), Κετού, Κωστέας (46′ Ελιμπέρτο), Οκό.

ΠΑΕ Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης (64′ Ρότα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα (85′ Μπάτζιος), Κυριακίδης, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα.

Subscribe

Related articles

Συνεχίζει στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Σισέ!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, που βρέθηκε κοντά στον...

Oλυμπιακός: Από την Τρίτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Άρη και Αρμάνι Μιλάνο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί...

Έγιναν εννιά συλλήψεις πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο προελέγχων που έγιναν πριν την έναρξη του...

Το κέρδος του Ολυμπιακού δεν είναι απλά ένας βαθμός | Blog

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την εικόνα και...

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος «Διόσκουρος» του Κρόιφ, Γιόχαν Νέσκεενς

Σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαιότερος ποδοσφαιρικός «συνεργάτης»...